Broager Sparekasse garantmøde

Stem til

Repræsentantskabsvalget 2020

Opstillede kandidater til repræsentantskabsvalget 2020

Her finder du en oversigt over alle opstillede kandidater. Klik på navnet for at læse kandidatens valgtale.

Som garant i sparekassen kan du indtil mandag d. 9. november kl .16:00 stemme på de, som du mener, skal være medlemmer af repræsentantskabet i Broager Sparekasse.
De viste kandidater er opstillet i tilfældig rækkefølge, som også er rækkefølgen under selve valget.

 

Afstemningen er slut

Afstemningen er slut - vi er i gang med at tælle stemmer op. Følg med her på siden, når vi er klar til at offentliggøre, hvem der fra januar 2021 sidder i repræsentantskabet.

Opstillede kandidater

1 - Morten Anker Petersen, Iller

Morten Anker Petersen, 49 år, bosiddende i Iller ved Broager med sin hustru Vibeke og 2 døtre. 6. generation og Tømrermester hos det 193 år gamle Karl D Petersen ApS i Avnbøl. 
Tømrerfirmaet med 22 ansatte udfører opgaver i hele Sønderborg kommune for private, erhverv og kommune mv. Af store opgaver kan nævnes snedkerarbejde på Hotel Alsik og Gigthospitalet i Sønderborg, renovering af døre og vinduer på rådhuset i Sønderborg samt Augustenborg Slot, opførelsen af Kværs Forsamlingshus.

Møllekoordinator hos Møllebygger Petersen ApS, som senest har istandsat Dybbøl Mølle og mange andre vind- og vandmøller i Danmark.

Kunde i Broager Sparekasse siden 2002.

 

Morten Anker Petersen

2 - Esben Ihle Simonsen, Alnor

Selvstændig erhvervsdrivende, Ihle Grafisk Produktion de sidste 28 år.

Den grafiske branche er desværre gået fra udvikling til afvikling og Corona tog det sidste, så 15.05.2020 valgte jeg at lukke firmaet.
Jeg har fået nyt job hos BHJ A/S, Gråsten. Et rigtigt godt job og en fantastisk arbejdsplads. 

Esben Ihle Simonsen
3 - Finn Flugt Jonasson, Sønderborg

Mit navn er Finn F. Jonasson, jeg er 63 år og har nu været med i repræsentantskabet i en del år.

Jeg bor i dag i Sønderborg, men er opvokset i Broager og har haft Broager Sparekasse siden jeg var 20 år.

Jeg arbejder hos Danfoss Drives i Gråsten som Product Manager, hvor jeg har kontakt med kollegaer og kunder fra hele verden.

Jeg mener, at repræsentantskabet er et vigtigt forum, hvor den valgte bestyrelse fremlægger sine planer. Og hvorfra der også vælges nye medlemmer til bestyrelsen.

Finn Flugt Jonasson

4 - Heidi Frederikke Jørgensen, Stolbrolykke

Heidi Frederikke Jørgensen, 44 år – bor på et nedlagt landbrug i Stolbrolykke.

Jeg er gift og har tvillinger på snart 9 år. Jeg er uddannet socialrådgiver, men har været selvstændig erhvervsdrivende i restaurationsbranchen i de seneste 15 år. Jeg er byrådsmedlem i Sønderborg kommune, hvor jeg bl.a. er næstformand i erhvervsudvalget. Jeg har siden 2018 siddet i bestyrelsen i Vækstrådet og for nylig er jeg også blevet en del af bestyrelsen i Sønderborg lufthavn.

Jeg er desuden medstifter af Sønderborg og omegns restauratørforening, hvor jeg i dag er næstformand.

Heidi Frederikke Jørgensen

5 - Theiss Ditlev Stenstrøm, Sønderborg/Kegnæs

Gift med Birthe, 3 voksne børn.
Bopæl: Sønderborg og Kegnæs.
Beskæftigelse: Forretningsudvikler for Syddansk Universitet. Arbejdssted på Alsion og i Odense.
Bestyrelsesmedlem i Larsen Strings A/S
Bestyrelsesmedlem i Broager Sparekasse i 9 år. Hvorefter jeg valgte ikke at genopstille pga. 12 års inhabilitet grænsen.
 
Sparekassen er et meget solidt og velfungerende foretagende, der varetager kundernes interesser. Det værdsætter jeg sammen med den kreditpolitik, der tilgodeser solide kunder, så vi alle trygt kan have vores engagementer under Broager Sparekasses opsyn. Det er dét bestyrelsen stod for, da jeg var medlem. Det er dét, jeg fremadrettet håber at kunne arbejde for i repræsentantskabet.

Theiss Ditlev Stenstrøm

6 - Jimmy Søndergård Simonsen, Nordborg

Jeg er 49 år gammel, født i Thisted, opvokset i Holm på Nordals, bor i Nordborg. Gift med Camilla på 20’ende år, far til 4; en søn på 22, en pige på 19 og et sæt tvillinger, en dreng og pige på 14 år. 

Jeg er selvstændige, hvor jeg driver Sim-Tec, en maskinfabrik i Nordborg med 10 ansatte. Vi fremstiller tekniske dele efter kundernes tegninger.

Jeg bruger en del tid på bestyrelsesarbejde lokalt, både politisk og erhvervsmæssigt. Jeg er medlem af Lions Nordals. Derudover spiller jeg fodbold en gang om ugen i den lokale fodboldklub.

Som person er jeg meget lokalpatriotisk - jeg kæmper altid for det nære og lokale, støtter også op om de lokale foreninger. Derudover vil jeg gerne hjælpe de svage til at komme igang. Derfor er jeg (Sim-tec), med i nogle sociale projekter, som mange gange ikke koster andet end tid. 

7 - Erik Johannsen, Sønderborg

Bestyrelsesformand i Broager Sparekasse. Har været medlem af repræsentantskabet siden 1996 – og hhv. næstformand og formand i bestyrelsen i en lang årrække.
Er 59 år gammel. Samlever med Marianne, der er sygeplejerske. Har to døtre på hhv. 20 og 23 år.
Bor og arbejder i Sønderborg. Advokat hos Judica Advokaterne.
Arbejder primært med erhvervsretlige opgaver, herunder bestyrelsesarbejde og retssager.

Erik Johannsen

8 - Kasper Kammersgaard, Løjt Kirkeby

▪ 42 år
▪ Bosiddende i Løjt Kirkeby med min kone og 3 børn
▪ Uddannet ingeniør
▪ Nøgleordene i min karriere spænder bredt fra ingeniørrådgivning, projektsalg og produktledelse over projektledelse, procesoptimering, forretningsudvikling og ledelse.
▪ Blev valgt ind i repræsentantskabet i 2013 og har dermed siddet med i 2 perioder.
▪ Bevæggrunden og interessen for, i 2013, at blive valgt ind i repræsentantskabet bunder i finanskrisen og dennes mange følger, samt skærpede krav til pengeinstitutterne.

Ydermere interesserer jeg mig for sparekassens udvikling og positive lokale fodaftryk.

Kasper Kammersgaard

9 - René Christensen, Vojens 

Jeg hedder René Christiansen, er bosiddende i Vojens.
Jeg er 60 år og ejerleder af en virksomhed med 3 ansatte. Vi arbejder med ledningsnet, kabler, radio- og joysticksstyringer til entreprenørmaskiner m.m.
Jeg har længe haft lyst til at få et indblik i hvad og hvem, der er min nye sparekasse. Visioner og missioner er spændende. Jeg har selv følelsen af at blive behandlet ordentligt og med respekt. Som medlem af repræsentantskabet kan jeg være med til at bidrage til denne positive linje.
Som medlem af repræsentantskabet repræsenterer jeg mange garanter - det forpligter og det ville jeg glæde mig til.

René Christiansen

10 - Peter Eberle, Gråsten

Peter Eberle, repræsentantskabsmedlem på 8. år, 4 år i bestyrelsen, de seneste 2 år som næstformand.

Jeg er 52 år, gift og med 2 udeboende døtre, bosiddende i Gråsten. Uddannet cand.merc. i international afsætning. Ejer af et større konsulenthus med afdelinger i Gråsten, Vejle og Ballerup. Fritiden bliver bl.a. brugt på triathlon, hvor jeg gennem årerne har gennemført 13 Ironmen.

Min rolle og mit bidrag i bestyrelsen er at fastholde den positive udvikling, sikre at Broager Sparekasse fremstår som et moderne pengeinstitut i sit geografiske virkeområde bl.a. ved kontinuerlig udvikling på alle områder i tæt samarbejde med den øvrige bestyrelse og direktionen. Jeg bibringer en masse erhvervserfaring primært inden for strategi, forretningsudvikling, salg m.m.

Peter Eberle
11 - Michael Pedersen, Sønderborg

Michael Pedersen, ejendomsinvestor/bygmester.

Jeg driver til daglig byggevirksomheden MiCasaLux, og opfører boligudlejningsejendomme primært i Sønderborg by, som jeg udlejer.
Sideløbende driver jeg også udlejning af depotrum og kontor gennem Firmaet CasaBox.

Med min viden og erfaring vil jeg gerne være en aktiv stemme i repræsentantskabet, og sørge for at sparekassen forsætter sin positive udvikling.

Jeg er 46 år og bosat i Sønderborg sammen med min kæreste.

Så vil du være sikker på en kompetent stemme til at bibeholde en solid sparekasse - så stem da på mig.

Michael Pedersen

12 - Allan Vejsnæs, Augustenborg 

Jeg hedder Allan Vejsnæs og bor i Augustenborg.

Jeg har siddet 4 år i repræsentantskabet, og vil fortsat gerne være med til at præge Broager Sparekasse i den fortsatte positive udvikling, der også fremadrettet skal danne baggrund for at støtte et rigt foreningsliv samt de forskellige sportsgrene. For mig er det meget vigtigt, at Broager Sparekasse forbliver en bank i de forskellige lokalområder og lever op til ordet ordentlighed og ligeledes også har fokus rettet mod en bæredygtig udvikling.

Til daglig arbejder jeg med renovering af udlejningsejendomme i lokalområdet og nyder gerne en dejlig løbetur i de naturskønne områder her på Als.

Allan Vejsnæs

 
13 - Dorthe Skjærris, Simmersted 

Gift og to døtre på 14 og 17 år. Bor i Simmersted, et lille aktivt lokalt samfund. Er involveret i gymnastikforeningen med to træningshold. Desuden formand i vores motionscenter, som er en del af konceptet Bevæg dig for livet. Er medlem i bestyrelsen for musikspillestedet Banehuset i Sommersted. Et lille spillested, som udelukkende bliver drevet af frivillige.

Uddannet fysioterapeut i 1998 og har siden været selvstændig i privatsektoren. Har egen klinik i Vojens med 4 fysioterapeuter og praktiksted for fysioterapeutstuderende. 
Jeg er vant til at have travlt og kan lide at have mange bolde i luften. Jeg vil gerne være med til at bidrage til at udvikle og forankre sparekassen lokalt i forhold til kultur-, forenings- og erhvervsliv.

Dorthe Skjærris
14 - Peter Mikael Kjer Stærdahl, Vemmingbund

Jeg er 49 år, bor i Vemmingbund med min dejlige familie.
Jeg uddannet maskinmester/søofficer, og bruger meget af min fritid i naturen med mine børn.

Peter Mikael Kjer Stærdahl

15 - Ole Christiansen, Vojens 

Mit navn er Ole Christiansen, jeg er 50 år og indehaver af et fitnesscenter (Santé Fitness).

Jeg er født og opvokset i Vojens og er stadig bosiddende her med min familie, som består af min kone og vores to piger på henholdsvis 8 og 10 år.
Jeg har hele mit liv været interesseret i sport og har spillet ishockey i mange år – både lokalt og nationalt. I dag er jeg ansat som fysisk træner ved SønderjyskE.

Min fritid bruger jeg på alt fra golf, mountainbike, vandring, tennis og funktionel træning – og allerhelst sammen med min familie og venner.

Ole Christiansen

16 - Rune Cordsen, Broager

Rune Cordsen

Rune Cordsen

17 - Ingolf Hansen, Høruphav 

Igennem de sidste 8 år har jeg været utrolig glad for at sidde i repræsentantskabet og være ambassadør for Broager Sparekasse. 

Med et større erhvervsmæssigt arrangement placeret i banken, har jeg haft en tryghed i at få et indblik i arbejdsgange og de problemstillinger, der er i at drive pengeinstitut og på den måde kunne følge sparekassens værdier omkring ordentlighed og vindermentalitet.

Jeg er 44 år, bor i Høruphav med min kone og datter. Har været selvstændig siden 2006, primært inden for ejendomsinvestering.

Ingolf Hansen
18 - Erik Lorenzen, Iller

Erik Lorenzen, 61 år, gift og far til fire, landmand, bor i Iller på Broagerland, været kunde i sparekassen siden mine dåbspenge blev sat på en konto. Jeg har været medlem af sparekassens repræsentantskab i 20 år.

Har tidligere siddet 12 år i skolebestyrelsen på Broager skole, 12 år i byrådet i Sønderborg.
Pt. formand for Iller vandværk, formand for Sønderborg Ungdomsskole, medlem af Naturskolernes bestyrelse.

Fritiden: Familien og naturens glæder.

Erik Lorenzen
19 - Klaus Juhl, Haderslev

Jeg hedder Klaus Juhl og er 48 år. Bosat i Haderslev og driver virksomhed med udlejning af boliger og ejendomsadministration, samt salg af grøn energi, solcelleanlæg og varmepumper.

I fritiden er jeg politisk aktiv og udøvende musiker og bruger meget tid på familien.

Jeg er meget tilfreds som kunde/garant i Broager Sparekasse og vil gøre alt for at være en god ambassadør.

Klaus Juhl

20 - Niels K. Sørensen, Dybbøl

Mit navn er Niels Sørensen. Jeg er 53 år, hoteldirektør på Scandic Sønderborg, og bor i Dybbøl med min familie.

Jeg har været med i Broager Sparekasses repræsentantskab siden januar 2013, og hele min familie har været kunde endnu længere.
Jeg har en høj mødedeltagelse gennem alle årene til repræsentantskabsmøderne, og dermed en god og nyttig viden om sparekassen, som jeg med stolthed ser mig selv som ambassadør for i lokalområdet. Jeg oplever, at personalet lever op til de gode værdier – ordentlighed og vindermentalitet, og er derfor altid tryg ved at henvise potentielle kunder til dem. 

Jeg fortsætter meget gerne mit arbejde i repræsentantskabet, og håber derfor på et genvalg.

Niels K. Sørensen
21 - Peder Skodborg, Sønderborg 

Mit navn er Peder Skodborg, 63 år.
Født i Resen ved Struer. Er uddannet elektroniktekniker. Har boet i eget hus i Sønderborg siden 1991.

Startede på Danfoss i Nordborg i 1983. Var en periode ansat på Danfoss Compressors og Secop i Flensborg. Interesser er elektronik, håndbold, videnskab, bagning og madlavning.
Har brugt meget af min fritid på håndbold som spiller, træner og dommer. Har været med i Håndboldskolen Als i 15 år. Har været formand for Danfoss Funktionær Forening i 9 år.

Bruger en del af min tid på at energirenovere mit hus og som coach for nye håndbolddommere.

Peder Skodborg
22 - Søren Jensen, Broager

Jeg hedder Søren Jensen og er gift med Janne, sammen har vi tre børn.

Janne er uddannet landmand og sygeplejerske og arbejder som fællestillidsrepræsentant for sygeplejersker og radiografer ved Sygehus Sønderjylland.
Jeg er landmand og driver en slægtsgård med produktion af specialgrise til Italien og Dansk Supermarked. Vi driver 450 hektar og har nogle udlejningsejendomme.

Jeg sidder i sparekassens bestyrelse i min tredje periode. Jeg har haft en meget lærerig og interessant periode som bestyrelsesmedlem. Derudover sidder jeg også i revisionsudvalget. Mine største kompetencer i bestyrelsen er landbrug og økonomi.

Søren Jensen
23 - Annette Lavridsen, Broager

Jeg bor i Broager og arbejder som projektkoordinator i teleindustrien.

Har siddet 3 perioder i repræsentantskabet, og de har for mig været lærerige. Det har været spændende at være en del af Broager Sparekasses positive udvikling, hvilket jeg også ønsker at bidrage til fremover.

Annette Lavridsen
24 - Hans Valdemar Moldt, Egernsund

Jeg er 69 år. Gift med Trine Jørgensen, vi har en datter, Marie, i Odense.

Er efter 52 år på arbejdsmarkedet, for et par år siden, gået på pension.

Har altid været kunde i sparekassen, og fulgt udviklingen gennem rigtig mange år. De sidste fra en plads i repræsentantskabet. 

En plads, jeg håber, du vil give mig mandat til at fortsætte.

Hans Valdemar Moldt

25-  Claus Krogh, Aabenraa 

Claus Krogh, Aabenraa, 66 år og læge.

Sidder allerede nu i repræsentantskabet og genopstiller.

Claus Krogh

26 - Poul Erik Hansen, Aabenraa

Poul Erik Hansen

Poul Erik Hansen

27 - Hans Vigen, Stubbæk

Mit navn er Hans Vigen og jeg ønsker en plads i repræsentantskabet for Broager Sparekasse. Til daglig er jeg direktør i Fondsmæglerselskabet Agrocura.

Mit kandidatur til repræsentantskabet skyldes først og fremmest mit indgående kendskab til Broager Sparekasse, samt den betydningsfulde rolle sparekassen spiller i det lokale. Jeg har tillige 23 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor jeg har bestredet flere forskellige stillinger, herunder flere ledende stillinger. 3 af årene har jeg tilbragt i Broager Sparekasses erhvervsafdeling. 

Som medlem af repræsentantskabet vil jeg bringe min årelange erfaring fra branchen i spil.

 

Hans Vigen

28 - Michael Willemar Svanøe, Sønderborg

Michael Willemar, forstander på Idrætshøjskolen Sønderborg, mental coach for SønderjyskE samt chef for Sønderborg Talentakademi.
53 år og far til tre børn. Har boet i Sønderborg siden 2003. 

Broager Sparekasse er en stærk samarbejdspartner og jeg finder det vigtigt, at skoler/uddannelser er repræsenteret. Jeg kan til fulde stå inde for Broager Sparekasses ordentlighed og vindermentalitet. Ansvarlighed, lokal opbakning og økonomisk rettidig omhu står for mig som nogle mærkesager, jeg vil værne om i repræsentantskabet.

En stærk lokal bank, der gør en forskel, skal vi værne og bakke op om.

Michael Willemar Svanøe
29 - Richard De Churruca, Sønderborg

Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2019. Jeg arbejder for, at Broager Sparekasse har moderne og konkurrencedygtige produkter, der henvender sig til private og mindre virksomheder.

Jeg er engageret i kundeejede selskaber, og er delegeret i NORLYS og Sønderjysk Forsikring. Jeg glemmer ikke, at vi skal være nærværende i med- og modvind. Jeg bruger mit netværk og brænder for udviklingen i det sønderjyske.

Jeg er civilingeniør og HD(R). Til dagligt er jeg leder i DMR A/S med ansvar for Sønderjylland. 

Richard De Churruca
30 - Kjeld Faaborg, Gråsten

Jeg er selvstændig ejendomsmægler i Gråsten siden 1992, og har samarbejdet med Broager Sparekasse og Totalkredit i 16 år. 

Er gift og har 2 børn, hvor Jonas netop er blevet en del af de ansatte, hvor firmaet i dag tæller 4 medarbejdere. 

Fritiden bruges på hund, udflugter i området, skovbrug og vildtpleje samt jagter i ind- og udland. 

Kjeld Faaborg
31 - Anne-Mette Michelsen, Haderslev

Mit navn er Anne-Mette Faurholm Michelsen og jeg arbejder som chef i Haderslev kommune. Jeg har siddet i repræsentantskabet i sidste periode og været indvalgt til bestyrelsen siden 2018. 

Den finansielle sektor er i disse år udfordret i forhold til indtjening på den ene side og kundernes ønsker om den bedste service og mindst mulige udgifter på den anden side. Dette krydspres vil jeg gerne arbejde videre med. Derudover er jeg meget optaget af, hvilken profil Broager Sparekasse skal have i lokalsamfundet - hvad skal vi være kendt for? Hvor er vi det bedste alternativ i forhold til andre? Så jeg håber meget, at I vil give mig stemmer nok til endnu en periode.

Anne-Mette Michelsen
32 - Helge Lorenzen, Sønderborg 

Jeg er opvokset i lokalområdet og har fulgt Broager Sparekasse gennem hele mit liv.

Er aktiv i frivillige bestyrelser og tilbringer hele sommeren i Vemmingbund.

Jeg synes, det er spændende at være med i repræsentantskabet og følge den spændende vækst, som foregår i sparekassen og at have lidt indflydelse på sparekassens virke og samtidig være en form for ambassadør for Broager Sparekasse.

Helge Lorenzen
Sønderborg

Helge Lorenzen

33 - Leif Hansen, Broager

Mit navn er Leif Hansen og jeg er 55 år gammel. Jeg er bosiddende i Broager, og indehaver af: Broager og Gråsten Radio, som er beliggende i Gråsten centrum.

Som privat og erhverv har jeg altid benyttet mig af Broager Sparekasse, og det jeg haft stor glæde af.

Jeg har siden år 2000 været en del af repræsentantskabet i sparekassen. Derfor genopstiller jeg til repræsentantskabet igen i år, fordi jeg gerne vil have en stemme i at bibeholde sparekassens værdier.

Leif Hansen

34 - Mette Maack Brandt, Dybbøl

Jeg hedder Mette og er 41 år gammel. Jeg bor i Dybbøl med min mand og mine to piger på 12 og 13 år.

Jeg har mit eget bogføringsfirma, MBR Regnskab, hvor jeg hjælper små virksomheder i lokalområdet med blandt andet regnskab, løn og moms. Jeg er derudover ansat hos Judica Advokaterne som bogholder.

Min fritid bliver brugt med familien, i naturen eller med en god bog.

Mette Maack Brandt
35 - Troels Kock Petersen, Kværs

Troels Kock Petersen, direktør.
Jeg bor i Kværs på en nedlagt landejendom, hvorfra vi driver A-T Boligservice ApS og A-T Ejendomme ApS. Jeg har 2 børn sammen med Helle, som jeg har været sammen med igennem 17 år.

Jeg går meget op i investeringer og ejendomme, samt udvikling af vores tømrervirksomhed, som i dag har ca. 20 medarbejdere.
De godt 20 lejemål vi råder over, samt størstedelen af vores kunder, ligger i samme område som Broager Sparekasses filialer.
Jeg mener, at jeg kommer med et godt drive, samt en god vinkel til at kunne videreudvikle Broager Sparekasse i den kommende fremtid.

Troels  Kock Petersen
36 - Kristina Rose Provstgaard, Gråsten

Mit navn er Kristina Rose Provstgaard, jeg er 42 år, bor i Gråsten sammen med min mand Jesper og vores 2 børn, Emiline på 11 år og Alexander på 7 år.

Til daglig driver jeg sammen med min mand EME Hydraulic ApS, som er en maskinfabrik på Ellegårdvej i Sønderborg, hvor vi fremstiller og reparerer hydraulik cylindre  og  slanger, men også har en spåntagende afdeling. Mit primære ansvar er bogholderi og HR, og alt hvad dette indebærer. Men som selvstændig er man selvfølgelig med over hele linjen.

Jeg håber at kunne komme med i repræsentantskabet for Broager Sparekasse. Jeg vil med 100% sikkerhed gå ind i arbejdet med både min nysgerrighed, motivation, input og indspark.

Kristina Rose Provstgaard
37 - Jesper Hammerich, Broager

60 år. Gift. 2 piger på 7 og 9 år. Uddannet som kemiingeniør og programmør.

Har arbejdet 35 år med IT. Først 16 år med udvikling af systemer til livsforsikring og erhvervssygdomsforsikring. Derefter 13 år med udvikling af banksystemer i ABN Amro Bank og Royal Bank of Scotland. De seneste 6 år som selvstændig konsulent med udvikling af systemer til forsikring. 5 års erfaring med bestyrelsesarbejde i et mindre handelsfirma.

Jeg interesserer mig især for virksomhedens værdier, strategi og medarbejderpleje. Familielivet og medlemskabet af Odd Fellow ordenen er mine primære fritidsaktiviteter.

Jesper Hammerich
38 - Lars Grevsen Ravn, Øsby 

Hej, mit navn er Lars Grevsen Ravn, 53 år. Jeg bor ved Øsby/Haderslev Næs. Jeg er udannet som landbrugsmaskinmekaniker i 1988, og har stort set været i denne branche siden.

Jeg startede som selvstændig maskinhandler i 2000 (Landlyst Maskinservice). Jeg har med salg, service og reparation til landbrug, have/park, skovbrug og lignende at gøre. Sælger til næsten hele danmark.

Jeg har mange kontakter, og især i lokalområdet Sønderjylland. Med den baggrund tror jeg på, at jeg kan hjælpe med til at gøre området endnu mere attraktivt og spændende.

Giv mig jeres stemme, og jeg vil gøre mit for at området bliver et bedre og mere spændende sted at bo og handle.

Lars Grevsen Ravn
39 - Peter Johannsen, Sønderborg

Jeg er 69 år og har bopæl i Sønderborg.
Beskæftigelse: dyrlæge/landmand, efterhånden på deltid.

Er mangeårigt medlem af bestyrelsen i Broager Sparekasse og tidligere formand for bestyrelsen.

Peter Johannsen
40 - Ulf Nørulf, Stolbro 

Mit navn er Ulf Nørulf.

Jeg er 50 år og bor i Stolbro ved Guderup sammen med Sarah og vores to piger. Jeg har 6 børn i alderen 3-27 år.

Sammen med min bror Rolf har jeg entreprenørfirmaet Brdr. Nørulf A/S med ca. 35 ansatte.

Fritiden går med sejlsport og familie.

Ulf Nørulf
41 - Betina Riisbøl Sibbesen, Broager

Mit navn er Betina Sibbesen. Jeg er 46 år, bor i hus med min mand i Broager, og vi har to udeboende børn.

Til daglig arbejder jeg som lægesekretær og faglig koordinator i Børne- og Ungdomspsykiatrien på Åbenrå Sygehus.

Jeg har været medlem af Broager Sparekasses repræsentantskab i de sidste 12 år og vil rigtig gerne fortsætte med at være en del af dette fællesskab. Det giver mig mulighed for at følge med i finansverdenens udvikling, være med til at præge evt. vedtægtsændringer og være en god ambassadør for Broager Sparekasse.

Betina Riisbøl Sibbesen

42 - Roy Hansen, Skelde

Kære vælgere

Mit navn er Roy Hansen og jeg stiller op til min 2.periode som medlem af repræsentantskabet for Broager Sparekasse.

Jeg bor i Skelde på Broagerland, er 61 år, gift og har en datter. Mit daglige virke er som Tillidsrepræsentant hos Danfoss Gråsten, hvor jeg har været ansat i 36 år.

På det sidste repræsentantskabsmøde fremlagde jeg problematikken som mange små foreninger har: bidraget på 1400 kr. pr. år, som skal betales, for at have en konto i Broager Sparekasse.

Dette ”problem” vil jeg gerne følge op på som en af mine mærkesager.

Jeg håber på din stemme. 

Venlig hilsen
Roy Hansen

Roy Hansen
43 - Anders Gramstrup Lyck, Haderslev

46 år gammel. Bopæl i Haderslev.
Alment praktiserende læge samt indehaver af Lægehuset i Hejls.

Stiller op til repræsentantskabet for at påse, at Broager Sparekasse fortsat vil være den gode lokalt forankrede bank, som kan skabe modvægt til de nationale mastodontbanker.
Fokuspunkter for undertegnede er kundenær beliggenhed, en fast bankrådgiver, som rent faktisk kender kunden, dennes økonomi og økonomiske behov samt evt. udfordringer. 

Endelig er det mig magtpåliggende at gebyrer, strafrenter og lignende holdes på et absolut minimum.

 

Anders Gramstrup Lyck
44 - Per Toft, Broager

Jeg er 52 år og bor i Broager sammen med Pia, har 3 hjemmeboende børn. 
Mine fritidsinteresser: Spiller fodbold, løber og går ture på Broagerland.

Arbejder som faglærer ved EUC Syd, Aabenraa, hvor mit arbejdsområde er grundforløbene 1 og 2 inden for transport og logistik. Jeg underviser primært unge mennesker. Det er en fornøjelse at følge de unge menneskers udvikling fra de går gennem døren første gang til sidste gang.

Derfor genopstiller jeg: 
Det har været interessant at være med i repræsentantskabet igennem en del år. Jeg synes, det er et godt princip, at kunderne repræsenteres på denne måde, og føler, at det er med til at give en tæt forbindelse mellem kunder og sparekassen. Jeg ønsker fortsat at sikre, at Broager Sparekasse forbliver den lokale sparekasse for både enkeltpersoner og erhvervsdrivende.

Endelig vil jeg fortsat ”kæmpe” for, at Broager Sparekasse udviser en større lokal opbakning til de små foreninger i vores område. 

Per Toft
45 - Flemming Møller, Notmark 

Flemming Møller, rådgiver hos NOVASOL-dansommer.

Jeg er 50 år, født og opvokset på Als. Jeg bor sammen med min familie i Notmark på Als. Jeg er regnskabsuddannet og arbejder som rådgiver inden for feriehusudlejning. Jeg har beskæftiget mig med feriehuse og turisme siden 1992 - både lokalt, regionalt og i udlandet.

For mig er det vigtigt at bidrage til, at vores dejlige lokalområde kommer endnu mere i fokus både hos danske og udenlandske turister.

Med min baggrund mener jeg, at jeg fortsat kan bidrage positivt og konstruktivt i repræsentantskabet hos Broager Sparekasse.

Flemming Møller
46 - Søren Skjold Eckhoff, Aabenraa 

Søren Skjold Eckhoff, sønderjyde og garant i Broager Sparekasse gennem de sidste 25 år. Har siddet i repræsentantskabet gennem mange perioder.   

Til daglig er jeg partner og afdelingschef i et rådgivende ingeniørfirma, som udfører rådgivningsopgaver i hele Syd- og Sønderjylland. 

Privat er jeg 50 år og bosiddende i Aabenraa. Jeg er aktiv i foreningslivet og har et stort netværk. Velgørende, professionelle såvel som sociale netværk.

 

 

Søren Skjold Eckhoff

47 - Tina Wilhelmsen Holm, Broager

Mit navn er Tina Holm, jeg er 40 år og bor i Broager sammen med min mand og vores 3 børn.
Jeg arbejder hos Abena som IT-projektleder. Jeg arbejder med IT-implementering, procesudvikling og digitalisering.

Jeg er forsikringsuddannet og har tidligere været i forsikringsbranchen i 20 år. Gennem mit arbejdsliv har jeg erfaring med kundeservice, loyalitetskoncepter, produkt- og forretningsudvikling, kommunikation, IT-udvikling og forandringsledelse.

Jeg har fra 2014 til 2019 været bestyrelsesmedlem hos Sønderjysk Forsikring. Jeg har derfor erfaring med bl.a. risiko- og kapitalstyring, solvens 2, compliance og strategiarbejde, hvilket giver mig en god indsigt og forståelse for finansiel virksomhed.

Jeg brænder for det lokale og det sammenhold det giver i samfundet. Jeg mener, at Broager Sparekasse spiller en meget vigtig rolle i lokalsamfundet med det engagement og støtte de giver til lokalsamfundet.

Jeg vil gerne bidrage, og med mine kompetencer inden for forsikring, IT og ledelse være med til at gøre en forskel for Broager Sparekasse, kunderne og lokalsamfundet.

Tina Wilhelmsen Holm
48 - Jesper Krarup, Nybøl

Jesper Krarup, 47 år gammel.
Er gift og bor i Nybøl sammen med Anja Cecilie Krarup. Har en søn på 8 år samt to bonus på 18 og 21 år.

Jeg vil gerne være en del af repræsentantskabet for aktivt at medvirke til en forsat vækst af Broager Sparekasse.
Denne vækst skal dog kun forsættes, hvis vi fortsat sætter kunderne forrest og altid gør, hvad der er bedst for kunderne. 

Som garant i Broager Sparekasse har man aktivt valgt vores sparekasse til og dermed valgt alle andre fra. Det valg skal vi have endnu flere til at tage, således at Broager Sparekasse kan fortsætte sit arbejde lokalt, men også i lokalsamfundet via div. sponsorater.

Jeg er i dag også medlem af repræsentantskabet i Norlys, ligesom jeg stillede op til bestyrelsen.

Jesper Krarup
49 - Carsten Jensen Kock, Vollerup

På trods af mine kun 47 leveår har jeg været selvstændig erhvervsdrivende i Sønderborg i 28 år. Først som indehaver af hvidevareforretningen Punkt1 i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev, og nu som direktør for Mommark Marina ApS og C.J .Kock Holding ApS.

Jeg bor i Vollerup med min kone Jette, og vores 2 dødre Maria og Katrine. I min sparsomme fritid ynder jeg at gå på jagt i både Danmark og udlandet. I vinterhalvåret, hvor Marinaen ligger mere stille, bruger jeg tiden på udvikling, nytænkning og planlægning af nye projekter og tiltag. Jeg tager også gerne 2-3 ferierejser med familien, for at lade batterierne op, og søge inspiration.

Carsten Jensen Kock
50 - Anette Eg Koch, Augustenborg

Jeg er 50 år og bor i Augustenborg, jeg er gift med Kaj og vi har to voksne drenge og 2 børnebørn. Jeg er uddannet sygeplejerske og ejer af CaRas I/S, som blev grundlagt i 2013 og nu har 95 medarbejdere. CaRas er privatleverandør på hjemmeplejeområdet, som indgår i det frie valg både i Sønderborg og Aabenraa kommune. 

Jeg er ligeledes bestyrelsesmedlem i DI Sønderjylland (Dansk Industri), hvor vi repræsenterer mange forskellige faggrupper. 
Da vi er sådan en bred vifte, giver det utrolig meget læring og viden, vi alle kan drage nytte af. 

Mine interesser spænder bredt, men en af de ting jeg brænder for, er, at vi forankrer os lokalt. 
Vi skal holde sammen overalt i vores små lokalsamfund. Vi skal støtte op om et rigt foreningsliv og fodre de små og store lokale ildsjæle og foreninger. Broager Sparekasse er et flot eksempel som sponsor til aktiviteter, vi alle kan have glæde af. 
Det er de lokale, der skal bære lokalsamfundet, så derfor vil det glæde mig at være en del af repræsentantskabet. Jeg vil gå til opgaven med stor interesse og omhu og vil give jer al min opmærksomhed ved et eventuelt valg.

 

Anette Eg Koch