Ny funktion på Mastercard 

Det bliver lettere at få nyt kort 

Det bliver lettere at få nyt kort

Fra midt i marts bliver der tilføjet en ny funktion på Mastercards i Broager Sparekasse.

Det betyder, at dine angivne kortoplysninger automatisk opdateres ved fornyelse eller genbestilling af dit Mastercard.

Hvad betyder det for mig?

Forudsat, at dine abonnementer også er tilmeldt den nye ordning. Vil dette altså sige, at du ikke behøver manuelt opdatere dine kortoplysninger hos f.eks. Rejsekortet, når din Tank-op-aftale skal trækkes. Funktionen virker også, hvis du har gemt din kortoplysninger hos en webbutik.

Således behøver du som Mastercard-holder ikke bekymre dig om at opdatere dine kortoplysninger ved dine abonnementer, når dit kort f.eks. udløber eller skal genbestilles. På den måde slipper man også for de evt. rykkere, man ville få, havde man overset et abonnement ved udskiftning af kort.

Funktionen træder i kraft den 17. marts.