Renteændring

Slut med negative renter for private kunder

Slut med negative renter for privatkunder i Broager Sparekasse

Er du en af de privatkunder, der har betalt negative renter i Broager Sparekasse? Så kan du glæde dig over, at det er slut nu. Den seneste rentestigning fra Nationalbanken betyder nemlig, at vi hæver renten på indlån til 0% for alle vores privatkunder fra den 5. august.

Dermed kan du fremover spare lige præcis så mange penge op på din konto, som du ønsker, uden at betale en krone i renter. 

Det bliver også billigere at være erhvervskunde

Samtidig sætter vi også den negative rente på indlån for erhvervskunder op med 0,5%. fra -0,95% til -0,45%

Hvorfor er det slut med negative renter?

"I Broager Sparekasse var vi blandt de sidste til at indføre negative renter for vores kunder, og nu er vi blandt de første, der fjerner dem igen." udtaler Lars Christensen og fortsætter: "Det gør vi med baggrund i den seneste justering fra Nationalbanken og en forventning om, at der kommer flere justeringer i efteråret. Allerede fra den 5. august tilbyder vi derfor vores privatkunder en indlånsrente på 0%."

Udlånsrenten

Udlånsrenten for både privatkunder og erhvervskunder bliver hævet med 0,50 procentpoint per år. Dog ikke Zerobillån og ZeroBoliglån.

Ved denne renteændring har vi ved størstedelen valgt at bibeholde den nuværende ydelse på udlån, hvilket betyder at lånet får en længere løbetid. Enkelte udlån har dog fået ydelsesfohøjelse og derved den samme løbetid som tidligere. 

Hvornår sker det?

Ændringerne i ind- og udlånsrenter bliver gældende fra 5. august 2022.

Se den opdaterede renteliste her