Er du vores nye kollega? 

Privatrådgiver til Aabenraa

Brænder du for at rådgive privatkunder om bolig, investering og pension? Og vil du være med til at yde den allerbedste service over for vores kunder, så deres drømme bliver gjort til virkelighed?

Så er det måske dig, vi søger som ny privatrådgiver til vores filial i Aabenraa.

Dine arbejdsopgaver og kvalifikationer

Du vil få ansvaret for opbygning af din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive gennem din faglighed og din nærværende tilgang.
Vi tilbyder vores medarbejdere stor handlefrihed til individuel rådgivning af kunderne og derfor søger vi en rådgiver, der er:

  • fagligt dygtig og kompetent
  • god menneskekender
  • udadvendt og har glimt i øjet
  • serviceminded og nærværende
  • selvstændig og kan håndtere svingende arbejdsmængder
  • lokalkendt i Aabenraa-området

Vores forventninger

Vi forventer, at du har nogle års erfaring fra relevante stillinger og kan dokumentere dine resultater herfra. Du er god til at behandle kunderne på en venlig og serviceminded måde, og du har forståelse for kunders individuelle behov. Du skal kunne indgå i et godt samspil med resten af filialen og organisationen. Som medarbejder skal din rådgivning og dit arbejde kunne leve op til vores værdier: ordentlighed og vindermentalitet.

Vi tilbyder

I vores filial i Aabenraa bliver du en del af et stærkt rådgiverteam på fem.

Hos Broager Sparekasse tilbyder vi dig løn efter kvalifikationer, en god pensionsordning og et spændende job med gode udviklingsmuligheder. Endvidere har vi medarbejdergoder som tandlæge- og sundhedsforsikring, personaleforening og fokus på relevant efteruddannelse.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV til hr@broagersparekasse.dk snarest muligt.
Vi holder samtaler løbende.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte filialleder, Allan Johannsen Muus, på tlf. 74 18 38 31 eller på ajm@broagersparekasse.dk eller underdirektør, Morten Vestergaard, på tlf. 74 18 38 47 eller på mv@broagersparekasse.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Broager Sparekasse

Broager Sparekasse er en lokal sparekasse, der har eksisteret siden 1845. Vi er en arbejdsplads med omkring 60 medarbejdere fordelt på fire filialer i Broager, Sønderborg, Aabenraa og Vojens. Vores størrelse gør os til en nærværende sparekasse med fokus på de individuelle løsninger til vores privat- og erhvervskunder.

Indtjeningen har de seneste år været stabilt stigende i Broager Sparekasse, men også medarbejdernes arbejdsglæde er høj, og den seneste måling fra 2021 viser, at både arbejdsglæde og tilfredshed blandt vores medarbejdere ligger over gennemsnittet for resten af landets pengeinstitutter.