Erhverv

Ny erhvervsrådgiver med fingrene i mulden

Ny erhvervsrådgiver med fingrene i mulden

I starten af august kunne erhvervsafdelingen i Sønderborg byde Dennis Ballhorn Hansen velkommen på holdet.

Dennis B. Hansen har erfaring med økonomi- og landbrugsrådgivning, og han vil i sparekassen komme til at få stor berøring med vores kunder, som har landbrug. Samtidig kommer han til at have erhvervskunder fra mange andre brancher.

Privat bor Dennis B. Hansen på en gård i Røllum, hvor han driver et mindre økologisk landbrug med sin ægtefælle Lena og deres 3 piger. Så når han er hjemme, har han i den grad fingrene i mulden, og forståelse for landmændenes og andre selvstændiges hverdag.

"Jeg kender til den verden, som erhvervskunden er i - fra begge sider af bordet. Det ser jeg som en stor fordel" fortæller Dennis B. Hansen.

Job i den lokale sparekasse

Dennis B. Hansens kendskab til sparekassen må også siges at være stort, han har nemlig været kunde i mange år.

Tidligere har Dennis B. Hansen arbejdet i en stor organisation, så et skifte til den lokale sparekasse er anderledes på flere punkter.

"Det er spændende at komme ind i en afdeling, hvor man hurtigt kommer tæt på hinanden. Der er en god jargon og vi kan både være seriøse og have det sjovt med hinanden. Samtidig er der kort fra tanke til handling, da beslutninger ikke forsvinder i hierarki og administration" lyder det fra Dennis B. Hansen.

 De første par uger går med at lære nye systemer at kende og komme ind i de forskellige arbejdsgange.

"Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang med hverdagen i sparekassen, og så glæder jeg mig rigtig meget til at komme ud og møde mine kunder. Det passer godt til mig, at sparekassen vil være nærværende og tilgængelig for kunderne, for jeg har det godt, når jeg kan komme ud og snakke med kunderne" fortæller Dennis B. Hansen.

 

Dennis Ballhorn Hansen kan kontaktes på 7418 3815