Afkastopdatering 

Afkastopdatering for Lokalpuljeinvest  

Årets sidste kvartal sluttede godt af - men desværre ikke tilstrækkeligt til at trække årets afkast i plus. 2022 var et af de mest turbulente år i nyere tid, hvor krig, inflation og galoperende renter satte dagsordenen. Det var 2022, nu tager vi hul på et nyt år – 2023. 

Afkastopdatering for Lokalpulje Invest 

Lokal Puljeinvest er en enkel og effektiv måde at investere på. Puljerne dækker dine opsparingsbehov til pension eller børneopsparing. Puljerne passer til alle. Uanset om du er forsigtig eller risikovillig. Og uanset hvornår du skal bruge din opsparing.

Lokal Puljeinvest er dannet af lokale pengeinstitutter og skabt, fordi vi sammen kan investere billigere og bedre – og det kan mærkes på din personlige opsparing.

Her kan du høre en afkastopdatering for 4. kvartal i 2022. 

Kontakt Formuecenteret

og få hjælp til dine investeringer

Find kontaktoplysninger