Pris til samarbejdspartner

'Bedste fondshus til aktier og obligationer'

Danmarks ’Bedste fondshus til aktier og obligationer’ er en af vores samarbejdspartnere 

Når vi udvælger samarbejdspartnere på investeringsområdet, er det afgørende, at de formår at skabe gode langsigtede afkast. Derfor er vi glade for, at vores samarbejdspartner stod øverst på podiet, da der blev uddelt priser for at skabe gode afkast til investorerne. 

Sparinvest er en del af Nykredit-koncernen, og tilsammen er de netop kåret som bedst i Danmark i tre ud af otte kategorier hos det uafhængige analyseinstitut Morningstar. Kåringerne inkluderer bl.a. hovedprisen ’Bedste fondshus til aktier og obligationer’. "Det er vi glade for på Sparinvests vegne, men især på dine vegne. For det betyder, at vi sammen passer godt på dine penge" fortæller Leif Thomassen, formuecenterdirektør i Broager Sparekasse.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at investere, så kontakt Jannik eller Leif i Formuecentret.

Kontakt Formuecenteret

og få hjælp til dine investeringer

Find kontaktoplysninger