Fravalg af røde investeringsprodukter

Investeringer vi kan stå inde for

Investeringer vi kan stå inde for

Broager Sparekasse har fravalgt at tilbyde investering i såkaldte røde investeringsprodukter.
I Broager Sparekasse rådgiver og investerer vi ikke i noget, som vi ikke kan stå inde for eller forstå til bunds. Derfor har vi bl.a. fravalgt såkaldte røde investerings-produkter. Røde investerings-produkter har større risiko, og kan være ugennemsigtige.

Vores Formuecenter står primært for rådgivning i forhold til større investeringer, og snakker hver uge med mange kunder. Leif Thomassen er Formuecenterdirektør, og forklarer fravalget af de røde produkter således:

”Vi vil gerne have en finger på pulsen hele tiden, og kunne følge med i de investeringer vi rådgiver i, og det er svært med de røde produkter. Med vores rådgivning ønsker vi, at vores kunder undgår faldgruberne og de lidt for ’smarte’ investeringer”.

Skærpet lovgivning er også en del af forklaringen:
”Der kommer hele tiden nye regler i forhold til investering, og det skal der selvfølgelig også være. Men for, at vi kan yde rådgivning i den kvalitet som vi ønsker, så må vi vælge noget fra. Vi vil kunne se vores kunder i øjnene og samtidig være førende på de områder, som vi er gode til”, fortæller Leif Thomassen.