Varsling

Information om priser

Information om priser i forbindelse med fusionen

Tilbage i oktober 2023 fusionerede Broager Sparekasse og Frøs Sparekasse til én stærk sparekasse - Sydjysk Sparekasse. Med Sydjysk Sparekasse har vi skabt en endnu stærkere lokal garantsparekasse, der bakker op om lokalsamfundet og bidrager til udvikling og vækst i Syd- og Sønderjylland.

Broager Sparekasse og Frøs Sparekasse har mange fællestræk, dog har vi ikke ens gebyrer og vilkår. Derfor tilpasser vi fra den 4. maj 2024 vores gebyrer og vilkår for vores kunder.

Rentesatser

Der sker pt. ingen ændringer på rente- og provisionssatser på dine konti. Ændringer af rente- og provisionssatser vil typisk ske på baggrund af generelle renteændringer, som bliver varslet særskilt. 

Vilkår, priser og gebyrer

Fra den 4. maj 2024 overgår du til Sydjysk Sparekasses vilkår, priser og gebyrer for privatkunder, som du kan se på vores hjemmeside og på oversigten over de mest benyttede gebyrer, som vi har sendt med i brevet.

Værdipapirer

Har du værdipapirer i depot eller puljer, overgår du den 4. maj 2024 til Sydjysk Sparekasses vilkår og priser. 

Du kan få gode fordele og rabatter som garantkunde

Sydjysk Sparekasse er en garant sparekasse, der bygger på mere end 300 års lokal erfaring.  Vi har mere end 13.200 garanter og 552 mio. kr. i garantkapital. Garantkapitalen er en grundsten i sparekassen, hvorfor vi tilbyder vores garanter en række fordele.