Sydjysk Sparekasse

Fusion

Velkommen i Sydjysk Sparekasse

Velkommen til Sydjysk Sparekasse

Vi er glade for at kunne informere om, at den planlagte fusion mellem Frøs Sparekasse og Broager Sparekasse er blevet godkendt af repræsentantskabet i Broager Sparekasse den 21. september og af repræsentantskabet i Frøs Sparekasse den 28. september 2023.

Mandag den 2. oktober har vi modtaget godkendelsen fra Finanstilsynet, og Sydjysk Sparekasse er derved en realitet.

Broager Sparekasse og Frøs Sparekasse er to solide og veldrevne sparekasser, der fusionerer og bliver til en endnu stærkere sparekasse. En sparekasse bygget på de værdier du allerede kender os for; vi er lokale, ordentlige, har stærke kompetencer og er et godt sted at være. Vores nye navn er Sydjysk Sparekasse.

Det nye navn signalerer, at vi er en lokal forankret sparekasse. Samtidig signalerer det, at vi dækker bredt lokalt og regionalt, og at vi bliver en større sparekasse.

Vi er fortsat din lokale sparekasse

Sydjysk Sparekasse har tilsammen mere end 300-års erfaring og har dybe rødder i Syd- og Sønderjylland. Sydjysk Sparekasse vil fortsat være en nærværende garantsparekasse med lokale afdelinger i Syd- og Sønderjylland. Vi vil også i fremtiden tilbyde dig kompetent rådgivning og hurtige svar fra vores engagerede medarbejdere. Dybest set får du din velkendte, lokale sparekasse – bare med flere kræfter.

Hvad kommer der til at ske?

Selvom vi får et nyt fælles navn, vil de fleste kunder opleve få forandringer. Hvis der sker ændringer, får du naturligvis besked. Du skal gøre som altid, og du kan kontakte din rådgiver og bruge kort, net- og mobilbank, som du plejer.

Læs mere om fusionen