Broager Sparekasse er Opendo partner

Nyt leasing samarbejde

Broager Sparekasse går med i Opendo-samarbejde

Broager Sparekasse går med i Opendo-samarbejde

Danmarks nyeste leasingpartnerskab tæller nu også Broager Sparekasse. Blot et halvt år efter at være gået i luften tæller Opendo nu 14 pengeinstitutter der i fællesskab udbyder finansierings- og leasingløsninger via kundernes egne rådgivere.

Hvorfor eje når man kan lease?

Kundernes liv, vaner og behov ændrer sig voldsomt i disse år. Vi kommer fra en tid, hvor folk absolut ville eje deres ting til en helt ny æra, hvor det er langt vigtigere blot at have adgang til fx biler, udstyr, inventar og meget andet. Og med det at have en fleksibilitet i sin økonomi og kunne skifte ud, når det er nødvendigt og passer ind. 

Ligesom kundernes liv forandrer sig, så skal vi naturligvis også gøre det for at forblive relevante for dem. Vi skal kunne tilbyde anderledes typer af finansiering af biler, udstyr og meget andet. Det er netop det, vi åbner op for med Opendo.

I første omgang går vi med Opendo i luften med erhvervsleasing af biler og udstyr. Det har vi som bekendt tidligere lagt ud af huset, men med Opendo kan vores rådgivere nu tilbyde vores egen leasingløsning, som baseres på vores eget indlånsoverskud.

Fællesskab giver udviklingskraft

I Broager Sparekasse er det ikke bare muligheden for at kunne tilbyde kunderne noget nyt, men også kraften i fællesskabet med andre pengeinstitutter, der har været bestemmende for deres beslutning om at indgå i Opendo: ”Vi vil gerne klæde vores rådgivere på til at kunne tilbyde især vores erhvervskunder nye og fleksible måder at finansiere biler og udstyr på. Vi har gode erfaringer med fællesskaber med andre pengeinstitutter fra bl.a. Totalkredit, og vi ved, at når vi går sammen, flytter vi os både sammen og hver for sig,” fortæller Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse.

”Budskabet om, at man gennem Opendos løsning kan udbyde finansiering og leasing gennem sine egne rådgivere og via egne indlånsoverskud, er ved at sprede sig gennem det danske banklandskab,” fortæller Troels Bülow-Olsen, der er bestyrelsesformand og initiativtager til Opendo. ”Vi har siden lanceringen oplevet stor og positiv opmærksomhed og er meget glade for at byde velkommen til de fire nye medlemmer, der giver os endnu større rækkevidde og udviklingskraft.”

 Vil du vide mere om de nye leasingsmuligheder, som Opendo giver, kan du kontakte din erhvervsrådgiver.

Broager Sparekasse er Opendo partner