Allan J. Muus - Broager Sparekasse

Ny filialleder i Aabenraa

Allan er ny fillialleder i Aabenraa

Allan er ny daglig leder 

Allan Johannsen Muus er startet som ny daglig leder i Aabenraa med masser af kundekontakt.
Og kundekontakten er vigtig for Allan, som startede i sparekassen den 1/6.

Jeg elsker kundekontakt og trives rigtig godt med også at have lederansvar. Så dette job er en rigtig god kombi for mig. For selvom jeg er daglig leder har jeg mine egne kunder, som jeg er rådgiver for, fortæller Allan J. Muus. 

Fra Tinglev 
Allan J. Muus er født og opvokset i Tinglev, og bor der også i dag med sin kone og to drenge. Med 12 års erfaring fra Sydbank, har han prøvet lidt af hvert inden han startede i Broager Sparekasse. 

Jeg startede som elev, og har arbejdet mig op igennem systemet med uddannelse og forskellige stillinger. Men nu var tiden moden til at tage springet videre, fortæller Allan J. Muus. 

Da muligheden bød sig for et job i Broager Sparekasse var han ikke i tvivl: 

Jeg kan rigtig godt lide sparekassens arbejdsmiljø. Der er en afslappethed uden det går ud over faglighed og ordentlighed overfor kunderne. Og så har man rigtig meget frihed under ansvar, som betyder, at man selv kan være med til at forme sin arbejdsdag. Man bliver også hørt på en anden måde her, hvor organisationen ikke er så stor, lyder det fra Allan J. Muus. 

Opstarten har været præget af oplæring i nye systemer og lære de nye kollegaer at kende. Der har dog også været tid til at holde et par kundemøder og få en lille fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i Broager Sparekasse.

Indtil videre lever det op til alle mine forventninger. Det har været en rigtig god start og jeg glæder mig til at lære mine kollegaer og nye kunder endnu bedre at kende, afslutter Allan J. Muus.