Velkommen til vores nye kollega i Vojens

Velkommen til Stefanie

 

Velkommen til Stefanie Holm

Siden 1. marts har du kunnet møde Stefanie Holm, som er vores nye privatrådgiver i Vojens. Stefanie kommer fra en lignende stilling i Gram, hvor hun har være de sidste 3 år.

Hjem til Vojens

Stefanie synes det kunne være spændende at være med til at sætte sit præg på en forholdsvis ny afdeling i hjembyen. ”Det var nu, hvis jeg skulle prøve at være med til at bygge noget forholdsvis nyt op – og så endda i min egen by”, fortæller Stefanie.

”Det er dejligt at have et tilhørsforhold, hvor man arbejder. Så, at kunne arbejde i Vojens giver mig en bedre fornemmelse af, at kunne følge med i, hvad der sker i byen – og selv være en del af det”.

Stefanie, der bor med sin mand Kasper, Merle på 2 og Magne på 4 år, glæder sig også over, at hun fremover kan cykle og ikke skal bruge så megen tid på transport. ”Det hele ligger jo lige rundt om hjørnet – så nemmere kan det ikke blive”.

Hurtigt i gang

Fra første dag i Broager Sparekasse har Stefanie kunnet tage fat. ”Jeg kender de fleste systemer – og har allerede fra første dag oplevet god sparring med mine kolleger – og de har alle været meget søde og hjælpsomme i de tilfælde, hvor der var nye programmer og systemer.”

De første 4 uger er gået rigtig stærkt – og på trods af corona-nedlukningen er Stefanie kommet rigtig godt i gang med nye kunder. ”Jeg glæder mig til, at vi efter påske igen kan åbne op, så vi også kan holde fysiske møder med kunderne igen”.

Afdelingen i Vojens er i dag på 7 mand – hvoraf de 5 er privatrådgivere og 2 er erhvervsrådgivere.

Kontakt Stefanie

Vi du høre mere om dine muligheder som privatkunde i Broager Sparekasse, kan du udfylde formularen herunder, så kontakter Stefanie dig hurtigst muligt.