Slip for bekymringerne med

Forsikringer for unge

Bliv forsikret

Med de rette forsikringer kan du føle dig tryg og slippe for bekymringerne. De mest gængse forsikringer er indboforsikring og ulykkesforsikring. Med dem er du fint dækket i hverdagen. Hvis du skal på ferie, eller ud på en længere rejse, er det en god idé med en rejseforsikring.

Du betaler en forsikringspræmie til et forsikringsselskab, som til gengæld forpligter sig til at betale erstatning, efter nærmere angivne retningslinjer, hvis skaden sker. Aftalen mellem dig og dit forsikringsselskab kaldes en forsikringspolice, der beskriver, hvad der er dækket af forsikringen.

Læs mere om vores Studieforsikring, som vi tilbyder i samarbejde med Privatsikring nedenfor.


Indboforsikring

Med en indboforsikring passer du godt på de ting, du ejer. Indboforsikringen dækker dit private indbo, og hele din husstand er omfattet af forsikringen.

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring dækker dig selv ved ulykker. Det kan fx. være hvis du efter en ulykke får varige mén. 

Studieforsikring

- indboforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring i én!

Studerende mangler ofte forsikringer, fordi de traditionelle forsikringsprodukter er for dyre og ikke rigtig henvender sig til dem. Broager Sparekasse tilbyder, i samarbejde med Privatsikring, en billig Studieforsikring, som er skræddersyet til dine behov og pengepung som studerende. Mange studerende bor sammen, så vi har gjort det nemt at inkludere en sambo i forsikringen.

Til en fast lav pris får du indboforsikring (herunder ansvarsforsikring), ulykkesforsikring og rejsedækning, så du ikke behøver købe en separat rejseforsikring i forbindelse med udlandsrejser.

Forudsætninger for Studieforsikring:

  • Du skal bo til leje eller i andelsbolig
  • Være mellem 18 og 29 år
  • Have en NemKonto i Broager Sparekasse
  • Være indskrevet på en SU-berettiget, videregående uddannelse eller en erhvervsuddannelse (ikke ungdomsuddannelse) og med maks. 6 måneder til studiestart

Glas- og kummedækning kan tilvælges.