Brug for penge?

Dit første lån

Når drømmene er større

Vi ved det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen, når man er ung. Du er måske under uddannelse, og der er ikke meget tid til et fritidsjob.

En af de store økonomiske poster er, når du skal flytte hjemmefra, eller måske anskaffe dig den første bil. 

Du er altid velkommen til at tage fat i din rådgiver og høre om dine muligheder for et ungdomslån. En af fordelene ved at være ung i Broager Sparekasse er, at du slipper for stiftelsesomkostninger/gebyr og samtidig får gode rentesatser. Vi kan også tilbyde en god kassekredit. Denne kassekredit indeholder en god rente, og samtidig har den 0 kr. i gebyr- og stiftelsesomkostninger.

Undgå kviklån

Vi vil gerne undgå, at du begynder at optage de kendte kvik-lån, som man nemt kan ansøge om online eller på mobilen. De kan være rigtig dyre i længden, og du risikerer at ende i en ond cirkel, hvor du bliver nødt til at optage nyt lån for at betale det første tilbage.

Måske er et mindre lån på et par tusinde kroner nok til, at du igen kan få det til at hænge sammen - og hvis du ellers har en fornuftig økonomi, hjælper vi dig gerne med det.

Martin Kock, Privatkunderådgiver Broager Sparekasse

Kontakt ungdomsrådgiver

Kontakt din rådgiver eller Martin  Kock, som har mange unge kunder og erfaring i lige netop det, du har brug for hjælp til 

74 18 38 38

Kontakt Martin på mail