Webinar om krigen i Ukraine

I samarbejde med Sparinvest tilbyder vi dette spændende webinar med krigen i Ukraine som tema. Få et indblik i krigen - og de udsving krigen skaber på de finansielle markeder.

Nyheder fra Formuecentret

2. august 2022

Nye regler for investering

Ny EU lovgivning betyder, at kundernes bæredygtighespræferencer skal afdækkes, og skal inddrages i placeringen af ens formue.

1. juli 2022

Om tab på obligationer og aktier

Rentestigninger og inflation udfordrer økonomien og påvirker aktie- og obligationsmarkedet. Vores formuecenterdirektør, Leif Thomassen, giver en status på den aktuelle situation og kommer med sine anbefalinger til, hvordan du som investeringskunde skal forholde dig.

30. maj 2022

Investeringskonto FRI

Nu kan du få en opsparingskonto med værdipapirafkast, hvor du slipper for nul- og minusrenter – til gengæld kan du få et værdipapirafkast. Samtidig kan du frit hæve og indsætte dine penge, når du ønsker det.

3. marts 2022

Lukket for handel med russiske værdipapirer

Vi har nu lukket helt ned for værdipapirhandel med eksponeringer mod Rusland.

Kontakt Formuecentret

Vi tilbyder personlig rådgivning til dig som investeringskunde. Vi hjælper også gerne med markedsvurderinger og gennemførsel af handler.

Vil du høre mere? Så kontakt os via formularen herunder. Du kan også kontakte en af rådgiverne fra vores Formuecenter direkte - find deres kontaktoplysninger nederst på siden.

Leif Thomassen, Broager Sparekasse

Leif Thomassen

Formuecenterdirektør

T 7418 3844

Jannik Petersen, Broager Sparekasse

Jannik Petersen

Investeringsrådgiver

T 7418 3805

Daniel Eggert

Daniel Eggert

Pensionsrådgiver

T 7418 3829