Ny mobilbank fra Broager Sparekasse

Nye funktioner i net-og mobilbanken 

Betalingsservice i net- og mobilbanken 

Betalingsserviceoversigt er nu synlig i mobilbanken

Det er nu muligt at finde betalingsserviceoversigten i mobilbanken under arkiv, og Betalingsservicedetaljer er blevet tilføjet under fremtidige betalinger. 

Sådan finder du Betalingsserviceoversigten i din Mobilbank

Betalingsservice-oversigten kan nu findes under dokumentarkiv. I mobilbanken finder man arkivet, ved at vælge menu og herefter arkiv. Her vil der ligge et dokument, som hedder betalingsservice. Dobbeltklikkes der på det, åbnes den lyserøde oversigt, som du kender den. 

Funktionen er også lige på trapperne til at bliver integreret i netbanken. Her vil man ligeledes kunne finde dokumentet under menu og dokumenter. 

Således er tilgængeligheden af betalingsoversigten blevet forbedret, og det er nu endnu nemmere at danne sig et overblik over sin økonomi.

Nye funktioner i net- og mobilbanken 

Udover betalingsservice er det nu også blevet lettere at oprette en betalingsservice. Når man opretter en betaling til en kreditor, vil man nu nemt og hurtigt kunne oprette en betalingsservice. 

Undgå overtræk-funktionen er også kommet til net-og mobilbank. Denne funktion tilgås via indstillinger. Her kan man vælge en konto, som skal inddække et evt. overtræk fra den anden konto. Således undgår man at få et overtræk på sine konti. 

Ligeledes kan man nu også gemme modtagere og redigere listen af modtagere. Denne funktion findes under Menu, dernæst under Betalinger og endelig under Gemte modtagere. 

 

Husk at opdatere Broager Sparekasses Mobilbank

Kan du ikke finde betalingsserviceoversigten i din Mobilbank kan det måske skyldes, at du ikke har opdateret din Mobilbank til den nyeste version. 

Hvis du bruger Broager Sparekasses Mobilbank på din tablet eller smartphone, oplever du måske også af og til, at du ikke kan åbne appen. Det kan blandt andet også skyldes, at appen skal opdateres. Det kan også være, at du går glip af nye brugbare funktioner, hvis du ikke har opdateret til den nyeste version.

Du kan selv opdatere appen i App Store eller Google Play.

Har du fortsat problemer med at åbne din app, kan du kontakte vores Hotline på tlf. 74 18 39 00