Broager Sparekasse Broager filial

Er du vores nye kollega? 

IT-udvikler til sparekassens IT-afdeling i Broager 

Motiveres du af at udvikle og effektivisere skarpe IT-løsninger? Og trives du i en mindre IT-afdeling med højt til loftet og en uformel tone? Og vil du være med til at skabe IT-understøttende processer og systemer til kolleger og kunder i en lokal sparekasse i Broager i Sønderjylland?

Så er det måske lige dig, vi søger. 

Dine arbejdsopgaver og kvalifikationer

Du vil indgå i en IT-afdeling, hvor der bliver lagt stor vægt på, at løsningerne bliver lavet med kvalitet for øje frem for kvantitet, og hvor I er fælles om at skabe effektive og IT-understøttende processer til hele sparekassen. 

De teknologier og metoder, som anvendes i det daglige arbejde er: 

  • .net Framework 
  • c# 
  • WPF
  • WCF 
  • MVVM 
  • MS SQL 

Dine daglige arbejdsopgaver består af udvikling, fejlretning og rapportering ud fra de forskellige teknologier og systemer, vi anvender. 
Udover at sparekassen udvikler egne IT-løsninger, leveres vores IT af datacentralen SDC, som er vores vigtigste outsourcing-partner på IT-området. Med SDC som partner deler vi maskinrum med et fællesskab af 120 nordiske banker.

Om dig og dine kvalifikationer: 

Vi forestiller os, at du: 

  • har en relevant videregående IT-uddannelse (datamatiker, ingeniør etc.)
  • har basal viden og grundlæggende erfaring inden for teknologierne vi arbejder med
  • har solid joberfaring inden for IT
  • brænder for at udvikle og kode  

Hvad kan vi tilbyde dig? 

En arbejdsdag i Broager Sparekasse er præget af åbne døre, højt til loftet og en uformel tone. Vi er en lille organisation, hvor der ikke er langt fra den enkelte medarbejder til direktøren, og hvor alle bliver hørt. I jobbet er der gode muligheder for udvikling og indflydelse.

Ordentlighed og vindermentalitet er de værdier, vi baserer vores arbejde på og vores ageren over for hinanden i organisationen. Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdernes tilfredshed og arbejdsglæde ligger over gennemsnittet for resten af landets pengeinstitutter.

Du vil få din daglige gang på vores kontor i Broager på Storegade 27, og du vil referere til underdirektør, Morten Vestergaard.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer og attraktive ansættelsesvilkår og medarbejdergoder. Vi har f.eks. 6 ugers ferie, 5 omsorgsdage og flekstid. Som medarbejder hos os får du bl.a. en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en tandforsikring.

Hent jobopslaget som pdf.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV til hr@broagersparekasse.dk snarest muligt. 
Vi holder samtaler løbende.

Derudover stiller vi dig en opgave, som du bedes besvare. Opgaven går ud på, at du skal udvikle en simpel chat-løsning ved at bruge #C, WPF, MVVM samt WCF til netværkskommunikation. Produktet behøver ikke at være en komplet løsning, men bør kunne sende og modtage en tekstbesked over netværk. Source code til løsningen vedhæftes ovenstående mail med ansøgning og CV.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-konsulent, Johnni Børding Jensen, på tlf. 74 18 38 22 eller på jbj@broagersparekasse.dk eller underdirektør, Morten Vestergaard, på tlf. 74 18 38 47 eller på mv@broagersparekasse.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Broager Sparekasse

Broager Sparekasse er en lokal sparekasse, der har eksisteret siden 1845. Vi er en arbejdsplads med omkring 60 medarbejdere fordelt på fire filialer i Broager, Sønderborg, Aabenraa og Vojens. Vores størrelse gør os til en nærværende sparekasse med fokus på de individuelle løsninger til vores privat- og erhvervskunder.

Indtjeningen har de seneste år været stabilt stigende i Broager Sparekasse, men også medarbejdernes arbejdsglæde er høj, og den seneste måling fra 2021 viser, at både arbejdsglæde og tilfredshed blandt vores medarbejdere ligger over gennemsnittet for resten af landets pengeinstitutter.