Renovér din bolig

Energitjek hjælper boligejere til at træffe mere energirigtige valg

Energitjek hjælper boligejere til at træffe mere energirigtige valg

Totalkredits grønne initiativ Energitjek har hjulpet mange boligejere i gang med at energirenovere, viser undersøgelse. Dette skaber glæde hos Totalkredit, der har en ambition om at hjælpe landets boligejere til at træffe grønnere valg, når de renoverer deres bolig.

Der er mange grunde til at foretage energiforbedringer i sin bolig. For nogle kan det være økonomi eller grøn omstilling. For andre kan det være komfort eller ejendomsværdi. Med Totalkredits Energitjek får du besøg af en energikonsulent fra vores samarbejdspartner NRGi Rådgivning, der giver dig et konkret overblik over mulige energiforbedringer, der kan være med til at skabe værdi og besparelse i netop din bolig.

Siden Energitjek blev introduceret i april 2021, har det fået mange boligejere til at energirenovere. Løbende undersøgelser foretaget af Totalkredit i samarbejde med NRGi Rådgivning viser, at 75% af de adspurgte boligejere ”helt sikkert” eller ”forventer” at få foretaget en eller flere energirenoveringer i forlængelse af deres Energitjek. Samme gode tilbagemeldinger ses, når boligejerne bliver spurgt 9 måneder efter besøget fra en energikonsulent. Her viser undersøgelsen, at 76 % af boligejerne har fået udført forslagene til energirenovering eller er i gang med det.Flere boligejere peger på, at det er den grundige og individuelle rådgivning, de har fået med Energitjekket, som har givet dem mod på at kaste sig ud i energirenoveringerne.

Det kan betale sig at energirenovere

Vidste du, at bygningers energiforbrug udgør cirka 40% af Danmark samlede energiforbrug? Samtidig er 8 ud af 10 danske boliger i en energimæssig stand, hvor det kan betale sig at energirenovere. Og der kan være økonomiske gevinster at hente for dig, da energirenovering kan være med til at beskytte din boligs værdi. Samtidig vil de mere klimavenlige løsninger i dit hjem ofte vise sig i dit varmeforbrug.

Totalkredits Energitjek er blot én af mange grønne muligheder, som kan hjælpe dig i gang med at energirenovere. Du kan blive klogere på dine muligheder og fordele her.

Det siger boligejerne, der har fået foretaget et Energitjek:

”Jeg har installeret et solcelleanlæg med batteri efter besøget og overvejer desuden selv at lægge ekstra isolering på loftet,” - boligejer, Greve

”Vi fik en meget fyldestgørende rapport, som vi bruger som det videre grundlag for vores dispositioner. Herudover faldt der små gode fif af undervejs i undersøgelsen,” - boligejer, Sorø.

”Meget fint tilbud fra Totalkredits side. Det har givet stor værdi for os, og det har gjort, at vi har sat gang i en isoleringsproces, som nok ikke var kommet i gang pt., hvis vi ikke havde haft besøget af konsulenten. Man bliver lidt bidt af at få en bedre energiklasse efter besøget,” - boligejer, Aabenraa.

”Meget venligt besøg af en konsulent, der var reel og nede på jorden. Vi fik en meget grundig og saglig snak efter besøget og en meget forståelig rapport. Det var meget givende og resulteret i energiforbedringer,” - boligejer, Odense.

Det får du med et Totalkredit Energitjek:

  • Besøg af en uvildig energikonsulent, som gennemgår dit hus og giver dig konstruktiv og konkret sparring.
  • En digital energi- og vedligeholdelsesplan, så du bevarer overblikket og kan prioritere dine planer.
  • Et energimærke, du bl.a. kan bruge, hvis du vil søge offentlige tilskud (valgfrit).

Sådan får du Totalkredit Energitjek

Kontakt din rådgiver, som kan hjælpe dig videre med din energirenovering.

 

Om undersøgelsen:
Undersøgelsen er udarbejdet af NRGi Rådgivning i samarbejde med Totalkredit og omfatter 400 kunder, som har købt et Totalkredit Energitjek i perioden fra 4. kvartal 2021 til 2. kvartal 2023.