Kvinde med telefon

Betalingsserviceoversigten

Mangler du din betalingsserviceoversigt? 

Bare rolig – den er ikke væk.

Den ligger klar til dig i netbanken under dokumentarkivet.

Vi oplever, at flere ikke benytter sig af deres betalingsserviceoversigt i papirform, hvilket er et stort spild af papir og ressourcer. Vi ønsker, at støtte den grønne omstilling og dermed reducere vores klimamæssige fodspor. Derfor har vi ændret modtagelsen af betalingsserviceoversigt på cirka 2000 kunder, der fremover vil modtage deres betalingsserviceoversigt digitalt i netbanken. Her kan man også udskrive oversigten, hvis man bruger den til eget regnskab.

Har du brug for vejledning? 

Har du mod forventning ikke modtaget din betalingsserviceoversigt i netbanken, eller har du brug for hjælp og vejledning til at finde betalingsserviceoversigten er du velkommen til at kontakte vores netbank hotline på tlf. 74 18 39 00.