Broagerlands Skytteforening har også fået glæde af Lokalpuljen fra Broager Sparekasse

Lokalpuljen 

Lokalpuljen støtter lokale foreninger

Broager Sparekasses Lokalpulje støtter foreningslivet

Hvert halve år uddeler sparekassen 100.000, - til lokale initiativer i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev kommune. Dette halvår er ingen undtagelse. Nedenfor følger listen over de tilgodesete foreninger:

·         Skovby Landsbylaug

·         Broager Pigespejder

·         Kværs & omegns motions- og gymnastikforening

·         Gråspurvene (Bedstevolleybold)

·         Lundtoft IF Fodbold

·         Sønderborg Boldklub

·         DDS Øster Løgum/Hovslund Gruppe

·         Hesteklubben Equus

·         Lundtoft IF Håndbold

·         Støtteforeningen Klippigårdens Venner

·         Lerte Krolf Klub

·         Samvirke Stepping

·         BVF21 – Bevtoft Vedsted Fodbold

·         Starup Håndbold

·         Skodsbøl og Egernsund Jagtforening

Vi er utroligt stolte over at kunne tildele hele 15 foreninger støtte til alle slags foretagender, som fremmer foreningsglæden. De tilgodesete foreninger har fået direkte besked og tilsagnet om støtte har skabt stor glæde i foreningerne.

Støtten styrker foreningslivet og bruges hos lokale forhandlere 

Lokalpuljen er et tiltag, som i flere år har bidraget til et rigere foreningsliv. I år er der tilmed også lagt vægt på, at støtten skal bruges hos lokale forhandlere for at holde liv i det lokale økosystem. Sparekassens direktør, Lars Christensen, er også stolt af udfaldet af halvårets Lokalpulje: ”Det er vigtigt at kunne give tilbage, derfor har vi bibeholdt vores mål fra sidste uddeling; at flere skulle benytte sig af støtten hos lokale forhandlere. Således, er vi utrolig stolte af at kunne være med til at facilitere en symbiose mellem lokale foreninger og forhandlere i vores markedsområde.”

Støtten har også skabt glædelig genlyd i foreningerne bl.a. hos Dorthe Schack, som er formand i Gråspurvene: ”Gråspurvenes nye aktivitet Bedstevolleybold har en erfaren og entusiastisk instruktør, der glæder sig til at møde de nye spillere, når sæsonen starter i september 2023. Vi kan ikke starte Bedstevolleybold uden økonomisk støtte til indkøb af det nødvendige udstyr og tilskuddet fra Broager Sparekasse til volleyboldstolper betyder, at vi kan tilbyde optimale træningsforhold fra første træningspas. Så herfra skal der lyde en stor tak til Broager Sparekasse for at støtte et lokalt tiltag, der vil give boldglade seniorer mange gode oplevelser, grin, motion og samvær.

 

Også hos BVF21 (Bevtoft Vedsted Fodbold) går støtten til værdier, som vi kan spejle os i: ”BVF21 er et samarbejde, der skal styrke begge foreningers fodboldtilbud, og sikre at børn og unge kan bibeholde den lokale tilknytning, og dermed undgå, at de er tvunget til at skifte til de større, omkringliggende byer for at kunne spille 8 eller 11 mands fodbold - eller slet ikke at have muligheden. Støtten fra Broager Sparekasse skal gå til at fasttømre samarbejdets identitet med spillertøj i én fælles klubfarve i BVF21-regi, som sammen med vores nye fælles logo skal være fundamentet i fællesskabsfølelsen i BVF21.” fortæller Kenneth Sørensen fra BVF21.