Fejl i indberetning

Fejl i årsopgørelsen

En beklagelig fejl hos vores datacentral har desværre medført, at der kan være fejl i en række bankkunders årsopgørelser og depotoversigter.

Hvem rammes af fejlen?

Kunder, som har købt eller solgt papirer i 2022 eller som har omlagt realkreditlån er i risikogruppen for at have forkerte tal i årsopgørelsen.  Fejlen skyldes forkerte kurser på værdipapirer og terminsrenter hos vores datacentral og Værdipapircentralen - hvilket rammer en lang række kunder i flere danske pengeinstitutter - herunder også Broager Sparekasse.

Hvad skal jeg gøre?

I første omgang skal du ikke foretage dig noget. Når problemet er løst kommer der en ny årsopgørelse til dig - senest den 30. marts 2023.

Ændrer min årsopgørelse sig?

Ja - hvis du er blandt de berørte kunder, vil din årsopgørelse ændre sig, når problemet er løst. har du tjekket din årsopgørelse, og skal du have mange penge tilbage, kan det være en meget god idé at vente med at bruge dem - i tilfælde af, at din årsopgørelse ændrer sig meget efter udbedringen af fejlen.