Broager Sparekasse Broager filial

Gældende pr. 2. januar

Ændrede åbningstider i 2023

Fra mandag den 2. januar 2023 ændrer vi åbningstiderne i vores filialer i Broager, Sønderborg, Aabenraa og Vojens.

Tilgængeligheden til sparekassen bliver den samme som hidtil. Du kan få fat i os alle hverdage mellem kl. 10 og 16, hvis du ringer til os.

Ændringen sker i forhold til henvendelser i vores filialer. Èn dag i ugen har hver filial åben uden forudgående aftale. De øvrige hverdage har filialerne åben mellem kl. 10-16 efter aftale.

”I sparekassen arbejder vi hver dag for vores fælles mission om tilfredse kunder. For at yde den bedste service for vores kunder ude i filialerne ændrer vi derfor vores åbningstider, så vores kunder altid bliver mødt af den rette ekspertise bag kassen.”, udtaler sparekassens direktør, Lars Christensen, og fortsætter:

”Den dag i ugen, hvor den pågældende filial har åben, sørger vi for at rette medarbejder med rette ekspertise, står klar ved kassen. For på den måde at imødekomme vores kunders behov på bedste vis.”

Sparekassen oplever at færre og færre kunder henvender sig fysisk i filialerne, og at mange af de henvendelser, der kommer, kan klares telefonisk.

Overblik over filialernes ændrede åbningstider

Mandag: Efter aftale

Tirsdag: Kl. 10-16 i Aabenraa

Onsdag: Kl. 10-16 i Vojens

Torsdag: Kl. 10-16 i Sønderborg

Fredag: Kl. 10-16 i Broager

Åben alle hverdage efter aftale.

For at få en aftale om et rådgivningsmøde skal du kontakte din rådgiver eller ringe til os på 74 18 38 38. Skal du have adgang til kundebokse, mønttæller, valutaafhentning eller andre ekspeditionsmuligheder skal du også ringe til os på 74 18 38 38. 

Vores kundeservice er klar ved telefonerne alle ugens dage mellem kl. 10 til 16 og tager telefonen inden for 30 sekunder.