Har du et fastforrentet lån?

Skal du opkonvertere dit Totalkreditlån?

Opkonvertering af dit Totalkreditlån

Når renten stiger, kan der være penge at spare

Ejer du en bolig med et fastforrentet lån? Så har du mulighed for at reducere din gæld, når renten stiger. Det gør du ved at skifte til et nyt lån med højere rente. Det hedder en opkonvertering og betyder helt enkelt, at du kommer til at skylde mindre i din bolig. Det kan du få glæde af, hvis renten falder igen, og du fx skal sælge din bolig, låne ekstra eller omlægge dit lån. En opkonvertering betyder dog også, at en større del af dine løbende betalinger til lånet går til renter. Så hvis renten ikke falder igen inden for en årrække, risikerer du, at lånet samlet set bliver dyrere for dig.

Det – og hvad der ellers er værd at vide om opkonvertering – kan du se i filmen her. 

Og har du spørgsmål, er det altid en god ide at tage fat i din rådgiver.

Læs mere om opkonvertering

Vil du vide mere om realkredit og opkonvertering, finder du mere på Totalkredit.dk