Lokalpulje uddelt

Foreningslivet modtager støtte

Vi har netop uddelt 100.000 kr. til tolv lokale foreninger i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev kommune fra Lokalpuljen.

Ud af mange ansøgninger, har følgende foreninger fået tildelt støtte:

 • Sønderborg roklub - sko til 8'eren
 • Dybbøl fodbold - fodboldmål
 • Sottrup Byforum - julehytte
 • KGGO - trappe til scene
 • Sportsfiskerforeningen Valkyrie Sønderborg - fiskeudstyr
 • Kværs Håndbold Klub - bolde, overtrækstrøjer og kegler
 • Broager og Omegns Ringriderforening - genbrugskrus
 • KFUM Sønderborg - raftegård
 • Slogs Herreds Hus - café-borde
 • BOV IF Gymnastik - tilskud til airtrack
 • Sønderborg Yacht Club – redningsveste, dykkerbriller og krabbeudstyr
 • Sønderborg Floorball Club - stave og bolde

De tilgodesete foreninger er blevet kontaktet direkte.

Glæde i foreningslivet

”At modtage økonomisk støtte fra Lokalpuljen er af meget stor betydning for en lille forening som Sønderborg Roklub med 174 medlemmer. Uden støtten vil mulighederne for at investere i nye tiltag og udstyr ikke være til stede. At vi nu kan købe nye sko til vores otte outrigger, skaber glæde og motivation hos universitetsroerne, der træner flere gange ugentligt”, fortæller Birte Rasmussen fra Sønderborg Roklub, der er en af de foreninger, der i denne omgang har modtaget støtte fra Lokalpuljen.

For sparekassens direktør, Lars Christensen, er det vigtigt at bakke op om foreningslivet: ”Foreningerne er vigtige for vores lokalsamfund og for at fællesskaberne kan leve og udvikle sig. Et godt og rigt foreningsliv kan også være med til at trække arbejdskraft til vores område. Derfor er vi stolte af at støtte op om foreningslivet med støtte fra vores Lokalpulje.”

Din forening kan også søge om støtte

Er du med i en lokal forening? Og har I brug for støtte til et særligt tiltag? Så opfordrer vi i Broager Sparekasse alle foreninger i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev kommune til at sende en ansøgning til Lokalpuljen. 

Der gives ikke støtte til rejser, drift og kommercielle projekter, men konkrete anskaffelser støtter sparekassen gerne. Der er 100.000 kr. i hver pulje, som uddeles til de foreninger sparekassen udvælger. Midler der ikke er brugt, ryger med i næste pulje. 

 

Billedtekst: Gråsten Forum har tidligere modtaget støtte til en æblemostpresser i forbindelse med Gråsten Æblefestival.

 

...tidligere støttet

Broager Bordtennis Klub

Broager Bordtennisklub fik støtte til en bordtennisrobot. Med hjælp fra Lokalpuljen kan de unge spillere nu træne en lang række skud, der ellers skulle bruges en hurtig og dygtig makker til.