Er du vores nye kollega? 

Vi søger finanstrainees

Drømmer du om en fremtid som kunderådgiver i et pengeinstitut, der værner om lokalområdet og den personlige rådgivning? Med andre ord - kunne du tænke dig en finansuddannelse i Broager Sparekasse?

Så søger vi lige nu to finansøkonomer/finansbachelorer, der efter endt uddannelse har lyst til at fortsætte karrieren i vores sparekasse.

Vi tilbyder

I traineeforløbet får du mulighed for at kombinere teori med praksis, da du får et dybdegående kendskab til sparekassens produkter, systemer og rådgivningsmetoder sideløbende med undervisning. Du får ligeledes et bredt kendskab til organisationen, da du kommer omkring både vores privat- og erhvervsafdeling, kundeservice og vores administration. Du bliver en del af en uformel organisation, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus. Gennem uddannelsen bliver du rustet på bedste vis til at møde kunderne.

Traineeforløbet starter i august 2022 og forløber over 10 måneder med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Vores forventninger

Vi forventer, at du brænder for dit fagområde og har mod på at afprøve din faglige viden i praksis. Du er god til at behandle kunderne på en venlig og serviceminded måde, og du har forståelse for kundernes individuelle behov. Du skal kunne indgå i et godt samspil med resten af filialen og organisationen som helhed.

Din arbejdsmoral skal leve op til vores værdier: ordentlighed og vindermentalitet.

Vi forventer, at du er klar til en hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du trives med at tage ansvar og være opsøgende.