Udlever aldrig dine oplysninger

Pas på svindelopkald

Vi oplever i øjeblikket, at en svindler ringer til vores kunder og udgiver sig for at være en af vores ansatte i sparekassen.

Vi opfordrer derfor vores kunder til at være særlige opmærksomme på sådanne opkald. Du skal aldrig udlevere dine oplysninger som NemID- eller MitID-koder, adgangskoder, kortoplysninger eller andre følsomme personoplysninger over telefonen - og heller ikke overføre penge på baggrund af sådan en opringning. 

Hvis du har den mindste tvivl om, at du bliver ringet op af en svindler, så afbryd samtalen og kontakt sparekassen. Hvis skaden er sket og du har udleveret dine oplysninger, så hjælper vi med at spærre betalingskort, net- og mobilbank og NemID eller MitID.

Ved mistanke om svindelopkald

  • Ring til sparekassen på tlf. 74 18 38 38 - vi hjælper med at spærre dine kort, NemID/MitID, mobil- og netbank 

    Se vores telefontid i sparekassen
  • Kontakt Digitaliseringsstyrelsens Hotline for identitetstyveri på tlf. 33 98 00 98 - de giver gode råd om identitetstyveri døgnet rundt