Totalkredit

Billigst til sommerhuse

Overvejer du at købe et sommerhus, hvor du og familien kan holde afslappende weekender og ferier? Så er det måske nu du skal slå til, så du kan nå at nyde noget af sommeren der.
Hvis du er kunde i Broager Sparekasse får du tilmed markedets billigste realkreditlån til sommerhuse.

Det viser en prissammenligning fra Forbrugerrådet Tænke Penge.

I testen har Forbrugerrådet Tænk Penge sammenlignet Totalkredits priser med priser fra Nordea Kredit, Jyske Realkredit og Realkredit Danmark. I alle ni lånesituationer er Totalkredit billigst og får derfor en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge. 

Så meget kan du spare 

Forbrugerrådet Tænk Penge har regnet på, hvor meget du kan spare ved at vælge det rigtige realkreditlån.
Køber du fx et sommerhus til 1,5 millioner kroner, hvor du finansierer 60 procent af værdien med et femårigt rentetilpasningslån med afdragsfrihed, er forskellen på det billigste og dyreste realkreditlån i testen næsten 3.000 kroner årligt. Og jo større realkreditlånet er, desto større bliver besparelsen også i kroner og øre. 

Sådan finansieres det 

Du kan finansiere op til 75 procent af sommerhusets pris med et realkreditlån. De sidste 25 procent skal du finansiere på anden vis. Det kan være penge, du låner i din helårsbolig, opsparing eller et banklån.
Du skal desuden kunne lægge 5 procent af købesummen i udbetaling samt betale omkostningerne til boligkøbet.

Køb af sommerhus

En investering i dit familieliv