Hvordan ser din klimavenlige verden ud? 

Tegnekonkurrence for børn 

Har du børn eller børnebørn mellem 3 og 12 år? Så kan de deltage i vores grønne tegnekonkurrence om en iPad.

For at være med i konkurrencen skal de tegne deres bud på, hvordan deres klimavenlige verden ser ud.

Tegn grønt

I Broager Sparekasse støtter vi op om bæredygtighed og den grønne omstilling. Men vi har brug for hjælp! Vi mangler nemlig flotte tegninger, som vi kan bruge i vores markedsføring af vores grønne produkter.

Tegningen kan indeholde elbiler, solenergi, vindmøller, huse eller andre ting, børnene forbinder med en klimavenlig verden. Kun fantasien sætter grænser.

Eneste krav er, at motivet skal tegnes på et A4-ark, og det skal placeres vandret på arket. Barnets navn, alder og adresse skal fremgå samt telefonnummer på far eller mor.

Sparekassens kunder mellem 3 og 12 år har fået tilsendt et stort postkort trykt på genbrugspapir om tegnekonkurrencen. Bagsiden kan bruges til at tegne tegningen på.

Vind en iPad

Tegningen skal indleveres til en af vores filialer. Den kan lægges i postkassen udenfor filialen eller i den grå kasse, vi har placeret, hvis du går ind i filialen. Vi gør opmærksom på de generelle restriktioner for coronavirus, om ikke at gå ind i filialen, hvis du har symptomer.

Alternativt kan I også sende den med posten til Broager Sparekasse, Storegade 27, 6310 Broager. Tegningen skal være os i hænde senest d. 20. november 2020.

Vi samler alle tegningerne i tre alderskategorier: 3-6 år, 7-9 år og 10-12 år, og så udvælger vi en vinder for hver kategori, der hver vinder en iPad til en værdi af 2.799 kr.

Vinderne trækkes d. 27. november 2020 og får direkte besked.

Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du som forældre, at dit barns tegning bliver brugt i markedsføring af vores grønne ZERO-produkter.

Vinderne offentliggøres via sparekassens medier.

Børn af ansatte i Broager Sparekasse kan ikke deltage i konkurrencen.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.