Ny barselsvikar i marketing-afdelingen

Velkommen til Pia Maria Petersen

Pia Maria Petersen er startet som barselsvikar i marketing-afdelingen pr. 1. februar 2020.

Pia tager over for Pernille Beck Christiansen, når hun går på barsel medio maj 2020. Pia er ansat indtil 31. december 2020.

"Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for at bidrage med mine kommunikative evner til Broager Sparekasse. Hurtigt har jeg erfaret, at nye idéer og tanker er mere end velkomne. Det er et kæmpe plus i min bog", fortæller Pia.

Med en bachelor i Nordisk Sprog og Litteratur og en kandidat i Sociologi kommer Pia med en bred faglighed krydret med praktisk erfaring inden for kommunikation og marketing. Senest har hun arbejdet med marketing hos televirksomheden ipnordic i Gråsten.

Lokal tilbageflytter
Pia er født og opvokset i Sønderborg-området og efter en afstikker til Aarhus, hvor hun tog sin uddannelse på universitetet, vendte hun hjem til Sønderjylland igen. Pia bor med sin kæreste og datter i Vollerup.

"Sønderjylland har fået en ny betydning for mig efter, jeg har været væk herfra i nogle år. Jeg er imponeret over den udvikling, der er i området på trods af fordomme om afvikling i yderområderne. Det oplever jeg bestemt ikke. Broager Sparekasse er her ingen undtagelse. Selvom sparekassen har mange år på bagen, er der fremsyn og der bliver lagt store kræfter i at bakke op om lokale tiltag, der fremmer udviklingen og væksten i området. Jeg glæder mig til yderligere at styrke Broager Sparekasses image som en lokal forankret sparekasse med stærke værdier", lyder det fra Pia.