Broager Sparekasse Sønderborg filial

Kontrolleret åbning af filialerne

Du kan igen komme ind i filialerne 

Broager Sparekasse har under hele coronakrisen holdt åben, men med lukkede døre til filialerne og med møder over telefon og video.

Efter Mette Frederiksens udmelding d. 7. maj om en kontrolleret genåbning af landet, følger sparekassen med. Fra d. 11. maj åbner vi igen vores filialer.

Vi passer fortsat på vores kunder og medarbejdere ved at følge myndighedernes retningslinjer.

Filialerne er igen åbne

Dørene til vores filialer i Broager, Sønderborg, Aabenraa og Vojens er åbne. Du kan nu komme ind til fysiske kundemøder og personlig betjening.

Det er også igen muligt at bestille kontanter og valuta via vores hjemmeside til afhentning i filialerne. Men vi opfordrer fortsat til, at du bruger vores hæveautomater ude foran filialerne. Her kan du som altid hæve og indsætte kontanter. Du kan også hæve Euro i alle vores automater. 

Fysiske og online kundemøder

Nu kan du igen få en snak med din rådgiver via et fysisk kundemøde i din tilknyttede filial.  Men vi har opsat en række tiltag for fortsat at følge myndighedernes retningslinjer, som du kan læse om længere nede på siden, og som vi gør opmærksom på ude i filialerne.

Under coronakrisen har vi haft stor succes med at afholde online videomøder med vores kunder. Dette er fortsat en mulighed. Du aftaler blot med din rådgiver, hvordan du foretrækker, at mødet skal foregå.

Afstand, håndsprit og øget rengøring

Hvis du kommer ind i filialen, vil du opleve, at vi gør alt, hvad vi kan for at følge myndighedernes retningslinjer og passe så godt på både kunder og medarbejdere som muligt.

Det betyder, at:

  • Vi holder afstand
  • Vi giver ikke hånd
  • Vi tilbyder ikke kaffe eller anden drikkelse
  • Vi vasker og spritter hænder efter hvert møde
  • Dørhåndtag og andre kontaktpunkter bliver sprittet af efter hvert møder

Vi håber, I vil være med til at støtte op om myndighedernes retningslinjer, når I kommer ud i filialerne. Vi sørger for, at der er håndsprit tilgængeligt for dig som kunde.

På trods af afstanden er vi lige så venlig og hjælpsomme, som vi plejer at være.

Vi opfordrer både kunder og kolleger til at følge Sundhedsstyrelsens råd om at beskytte sig selv og andre.