Jannik er ny mand i Formuecentret

Velkommen til en ny kollega

Velkommen til en ny kollega 

I Broager Sparekasse har vi fået en ny kollega. Jannik Petersen er startet som investeringsrådgiver i Formuecenteret.
I Formuecenteret er Jannik Petersen blevet en del af den enhed, der bakker vores privatkunderådgivere og erhvervsrådgivere op i forhold til investering, pension og skatteforhold.

Med en baggrund som Private Banker i Sydbank, har Jannik Petersen stor erfaring med rådgivning af kunder. Interessen for investering har hele tiden været der, og nu har han mulighed for at dyrke den rent ud: 

Det er fedt at jeg får lov til at bruge det meste af min tid på investering i dette job. Jeg har tid til at grave mig ned i stoffet og specialisere mig i det, fortæller Jannik Petersen, som også ser frem til at møde kunderne.

Jeg glæder mig til at møde en masse nye kunder i Broager Sparekasse, og være med til at gøre dem klogere på investering, fortæller Jannik Petersen.

Fra lokalområdet 
Jannik Petersen er født og opvokset i Ulkebøl, og kender dermed sparekassens område særdeles godt. Lokalkendskab er en af sparekassens vigtige fokuspunkter:

Selvom vi rådgiver i investeringer, der strækker sig over hele verden, er det stadig vigtigt, at vores kunder føler sig i trygge hænder. Og så er det bare en fordel, at vi har samme reference-ramme i forhold til hvor vi bor. Vi plejer at sige, at vi rådgiver i øjenhøjde, fortæller Jannik Petersens nye chef, Formuecenterdirektør, Leif Thomassen.

Jannik Petersen bor i Sønderborg med sin kone, Mette, og tre sønner. Fra den 1. december, hvor han blev ansat har han kunne tage cyklen på arbejde, hvor han sidder på førstesalen over filialen i Sønderborg.

Jeg er blevet taget rigtig godt imod af mine nye kollegaer. Jeg var med til personalejulefrokosten efter min første arbejdsdag, så det var en god mulighed for at få en snak med mine nye kollegaer i uformelle rammer, afslutter Jannik Petersen.