Ny kollega i IT-afdelingen

Ny mand i stærkt IT-team

Ny mand i stærkt IT-team

Det er ikke kun i Vojens, sparekassen opgraderer. Der er nemlig også kommet en ny mand i IT-afdelingen.

Jacob Christensen startede den 2. april, og har dermed fået sin daglige gang i sparekassen. Han er IT-udvikler og programmør, og trives godt i sparekassens afslappede arbejdsmiljø.

"Jeg interesserer mig meget for IT, og har rodet i computere og med programmering siden jeg var 8 år gammel, så jeg kender mange grundlæggende principper, da jeg har været med helt fra starten", fortæller Jacob Christensen. 

"Jeg har endnu ikke arbejdet et sted, med så stor frihed og ansvar til medarbejderne, som der er i Broager Sparekasse. Det er så fedt, at vi selv kan være med til at forme vores arbejdsdag og de projekter vi laver. Det gør bare, at man er ekstra motiveret for at yde en indsats", siger Jacob Christensen.

Sparekassens IT-afdeling
Jacob Christensen er startet i IT-afdelingen, som i forvejen består af Thomas Bohsen, Johnni B. Jensen og Søren Just. IT-afdelingen sørger for, at alle systemer kører, og har tæt dialog med datacentralen, som også styrer mange af sparekassens systemer. 

Jacob Christensen skal især bruge sine programmerings-færdigheder til at udvikle et nyt internt IT-system til styring af rådgivernes arbejde med kunder og opgaver.

"Bankverdenen udvikler sig rigtig hurtigt, og der kommer flere og flere digitale muligheder. Vi vil gerne være med helt fremme, og blandt andet derfor har vi opgraderet på IT. Der er også mange ting, som bliver smartere og nemmere, fordi en computer kan gøre nogle af de ting, som nu kræver manuel håndtering", fortæller Morten Vestergaard, underdirektør i Broager Sparekasse.