Værdiskabende relationer

Morgenmøder med mening

Broager Sparekasse afholder morgenmøder for erhvervskunder, som kan blive klogere på ejerskifte, digitalisering eller noget helt tredje. 

Som erhvervskunde i Broager Sparekasse har du flere fordele end de gængse bank-produkter, som vi selvfølgelig også tilbyder på lige fod med andre pengeinstitutter. 

Mere end snak om kassekredit og netbank

"Vi vil gerne tilbyde vores kunder mere end snak om kassekredit og andre bankprodukter. Ved at facilitere nogle simple morgenmøder eller fyraftensmøder med forskellige emner er vi med til at skabe værdi for vores kunder, og styrke dem i deres dagligdag. Det er både godt for os og for dem",  fortæller erhvervsrådgiver, Morten Drasbek. 

Et morgenmøde kan fx. have en varighed af 1,5 time, hvor en udefra kommer og fortæller om et bestemt emne. Herudover er der mulighed for at snakke og netværke med de andre deltagere, som sidder med nogle af de samme udfordringer. 

Forslag til emner 

Har du spørgsmål til møderne eller forslag til emner, er du velkommen til at kontakte erhvervsrådgiver Morten Drasbek. Morten kan kontaktes på mdr@broagersparekasse.dk eller tlf. 7418 3845. 

Morgenmøde om digitalisering i Broager Sparekasse

Vejen fra analog til digital kan være udfordrende, men i sidste ende sparer det tid og ressourcer.

Morgenmøde i Broager Sparekasse

Deltagerne i morgenmødet om Digitalisering kom fra Hørup Murerforretning, Ebbesen Byg og SH Byggeri.