Finn

Investering

Finns fem fornuftige råd

Finn Nørbygaard  havde engang vildt mange millioner. Men så en dag var alle pengene væk. Han var nemlig meget ufornuftig med sine investeringer, og derfor tabte han hele sin formue inklusive hus og bil.

Nu er han blevet klogere, og vil gerne dele ud af sine erfaringer.
Han fortæller om fem fornuftige råd, som han ville ønske, han havde fulgt. 

Ordentlighed 

En af Broager Sparekasses værdier er "ordentlighed", og i Formuecenteret har det betydning, når kunderne rådgives. De skal nemlig klædes ordentligt på i forhold til investering, så kunderne ikke ender i samme situation som Finn, der mister hele sin formue. 

Finns fem fornuftige råd lyder: 

Husk risikospredning 
Få en langsigtet investeringsplan 
Brug en investeringsrådgiver 
Vælg de rigtige investeringer 
Pengene skal ud af madrassen