Hjælp til investorer

Årlig investeringsopgørelse

Årlig investeringsopgørelse – guide

Finans Danmark, som er en interesseorganisation for banker i Danmark, har netop udsendt en artikel og vejledning til, hvad man som forbruger skal være opmærksom på i forbindelse med den årlige investeringsopgørelse, som vi for første gang har sendt ud i år.

Investeringsopgørelsen kan man som forbruger bl.a. bruge til at se de årlige omkostninger og gebyrer, som man har betalt i løbet af året – men man kan også bruge opgørelsen til give ens investeringer et tjek – om ens risikoprofil svarer til de investeringer der er lavet.

I Formuecentret hilser vi den nye opgørelse velkommen, og uddyber gerne indholdet af opgørelsen for vores kunder. Vi kender vigtigheden af, at ens investeringer passer til der, hvor man er i livet.

Se Guide til årlige investeringsomkostninger fra Finans Danmark.