Sparekasse i børnehøjde

Hos Sydjysk Sparekasse sætter vi stor pris på vores kunder – også de allermindste. Derfor har vi også gjort en del ud af, at det skal være attraktivt at have sparepengene stående hos os, uanset om dit barn er 5, 10 eller 13 år gammel.

Far danser med datter i stue

Juniorkonto og Mastercard Debit 

Til vores kunder under 13 år tilbyder vi en Juniorkonto. Kontoen kan anvendes til lommepenge, og den første løn. Når dit barn fylder 7 år, kan dit barn få et Mastercard Debit til kontoen.

Dine fordele: 

  • Kortet har saldokontrol, så dit barn kun kan bruge det beløb, der står på kontoen
  • Kortet har kontaktløs funktion
  • Du kan følge dit barns hævninger og forbrug i din egen net- eller mobilbank. Det betyder, at du hele tiden har et godt overblik 
  • Kortet kan bruges i Danmark, i udlandet og på nettet

Et Mastercard Debit kan bestilles til børn fra 7 år. 

Læs mere om Mastercard Debit

Få styr på begynderøkonomien med Juniorbank - en mobilbank for de yngste kunder 

Juniorbank er vores mobilbank til sparekassens yngste kunder. En smart kigge-app, der giver et enkelt overblik over saldoen og hvor mange lommepenge der står på kontoen.  

Appen er for børn mellem 7 og 13 år.  

Læs mere om Juniorbank

Børneopsparing 

En børneopsparing er en god måde at spare sammen til kørekortet, den første lejlighed eller studielivet. Giv dit barn eller måske dit barnebarn muligheden for at få en ekstra god start på voksenlivet med en børneopsparing hos Sydjysk Sparekasse. 

Læs mere om børneopsparing
Glad gamerdreng i sofa

Rabat til forlystelser og sjov for store og små 

Som kunde hos Sydjysk Sparekasse får du masser af fordele. Også uden for vores afdelingers fire vægge. Du kan nemlig få rabat, når du køber billetter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark.  

Læs mere om vores fordelsklub her