Globale Favoritter er opgjort

7,6 millioner kr. udbetales til kunder

7,6 millioner kr. udbetales til kunder

Mange investerings-kunder fik en ekstra julegave. Afkastet på deres investering blev opgjort til 8,8 %. 
En del investeringskunder i Broager Sparekasse har de seneste 3,5 år kunne se deres opsparing vokse med deres investering i ”Globale Favoritter”.

Globale Favoritter er en aktiekonto, hvor man ”investerer” indirekte på aktiemarkedet, uden at løbe nogen nævneværdig risiko. Broager Sparekasse har udvalgt de 15 globale aktier, som har skabt afkastet på aktiekontoen. Der er tale om store, veletablerede selskaber med en stærk position på det globale marked.

Generelt har det været gode investeringer over hele linjen. McDonald’s og Novozymes har for eksempel klaret sig rigtig godt, så de opvejer nogle af dem, hvor det er gået mindre godt. Der er en øvre og nedre grænse på udviklingen, som gør, at én aktie ikke kan trække det hele op eller ned, fortæller formuecenterdirektør, Leif Thomassen.

Alternativet havde været 0 %.
I dag er der stort set ingen steder, hvor man kan have sine penge stående på en opsparing og få renter for dem. Derfor bliver opsparingen faktisk mindre værd, hvis man regner inflation med.

Alternativet havde været en rente på 0 % på en opsparing i sparekassen, så det er da fedt at være med til at hjælpe kunder med, at få flere penge mellem fingrene på den her måde, fortæller Leif Thomassen.

I alt udbetalte Broager Sparekasse lidt mere end 7,6 mio. kr. til glade kunder den 22. december lige op til jul.

Kunder, som har været med i ordningen, har modtaget information om afkastet.

Overvejer du at investere?
Kunder, som har penge stående på en opsparingskonto kan få mere ud af dem på sigt, hvis de investeres.

Leif Thomassen og Jannik Petersen fra Broager Sparekasses Formuecenter har et højt vidensniveau og kompetencer, som sparekassens rådgivere bruger i mere specifikke situationer, hvor almindelig rådgiverviden ikke er nok. Hvis du overvejer investering - eller måske allerede investerer - kan du også få glæde af den viden, som Formuecenteret deler ud af.