Bliv foreningskunde

Som foreningskunde i sparekassen får du og din forening stillet et bestyrelsesværktøj til rådighed til de forskellige indberetninger, som vi har brug for. Nederst på siden kan du ansøge om en foreningskonto.

Foreningskonto i Broager Sparekasse

Med en foreningskonto i Broager Sparekasse kan I få tilknyttet et Mastercard Debit betalingskort, så I både kan betale i butikker og via webshops, ligesom I kan betale regninger og holde styr på økonomien via netbanken. Når I bliver foreningskunde hos os, er det er krav, at I får oprettet Netbank til jeres konto.

Når I som forening skal oprettes i sparekassen, er der en række dokumenter og papirer, der skal være på plads, ligesom dokumentation for foreningens CVR-nr. skal indleveres. For at blive oprettet som foreningskunde er det en betingelse, at den krævede dokumentation indleveres digitalt.

Giv din forening en god start

Broager Sparekasse har en lang tradition for at understøtte det lokale forenings- og kulturliv. Foreningerne har en stor værdi for mange i lokalsamfundet, og vi ønsker at understøtte og bakke op om det gode og ofte frivillige foreningsarbejde, der foregår.

Som foreningskunde i sparekassen samarbejder du med en ansvarlig og lokal forankret sparekasse.

Fleksibilitet

Ofte kan det være flere personer, der er involveret i administrationen af en foreningskonto. Derfor er der mulighed for at tilknytte flere fuldmagter til foreningskonto - samtidig med at disponeringen over foreningskontoen kan muliggøres fra flere computere via netbank.

Sikkerhed og lovkrav

Et særligt fokus på hvidvaskning og terrorfinansiering, øger alle pengeinstitutters krav om kundekendskab. For at optimere processen og dermed spare både bestyrelsen og sparekassen for et tidskrævende arbejde, har vi valgt at stille et værktøj til rådighed for alle foreningskunder. Systemet hjælper bestyrelsen med at indsamle de lovpligtige dokumenter. Du bliver som foreningskunde automatisk inviteret ind i systemet, som hjælper med at indsamle og sende dokumentationen til sparekassen. Værktøjet kan ikke fravælges.

Foreningsværktøjet hjælper alle typer af foreninger med at samle og optimere arbejdet i bestyrelsen. Samtidig hjælper det bestyrelsen med at overholde de nye lovkrav fra datatilsynet og Finanstilsynet. Du kan læse om samarbejdet med Unioo her.

Relation til sparekassen

Foreningskonti oprettes til kunder med relation til sparekassen eller lokalområdet. F.eks. hvis bestyrelsen eller et stort antal af medlemmerne er privatkunder i sparekassen.

Nødvendige dokumenter

Ønsker du at blive foreningskunde i sparekassen, er der en række forhold, foreningen skal informere sparekassen om. Disse oplysninger skal indsamles og sendes igennem bestyrelsesværktøjet, som vi stiller til rådighed for foreningen.

Sparekassen har - ligesom alle andre pengeinstitutter - pligt til at opbevare denne dokumentation for at overholde reglerne i hvidvaskningsloven.

 Ved oprettelse af foreningskonto eller ændring i eksisterende forening skal vi bruge følgende oplysninger:

  • Registreringsbevis fra CVR (kan hentes på virk.dk)
  • Kopi af vedtægter med tegningsregler
  • Seneste 2 års underskrevne referater fra generalforsamlinger
  • Seneste referat fra konstituerende bestyrelsesmøde
  • Kopi af gyldigt pas eller kørekort samt sundhedskort på samtlige bestyrelsesmedlemmer
  • Oversigt over samtlige bestyrelsesmedlemmer inkl. mail-adresse og telefonnumre
  • Hvem, der skal have fuldmagt og netbankadgang til kontoen
  • Forretningsomfang formular (se link her på siden)

Foreningen er som kunde forpligtet til at holde sparekassen løbende opdateret, ved eksempelvis udskiftning i bestyrelsen. Oplysningerne kan foreningen sende via det online værktøj, som hjælper bestyrelsen med både indsamlingen og det daglige bestyrelsesarbejde.

 

 

Bliv foreningskunde

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig for at få indhentet de dokumenter, vi skal bruge for at oprette en foreningskonto. Du kan se, hvad vi skal bruge her på siden.