Flere kræfter i Syd

Broager Sparekasse og Frøs Sparekasse er fusioneret

Sydjysk Sparekasse

Velkommen til Sydjysk Sparekasse

Vi er glade for at kunne informere om, at den planlagte fusion mellem Frøs Sparekasse og Broager Sparekasse er blevet godkendt af repræsentantskabet i Broager Sparekasse den 21. september og af repræsentantskabet i Frøs Sparekasse den 28. september 2023.

Mandag den 2. oktober har vi modtaget godkendelsen fra Finanstilsynet, og Sydjysk Sparekasse er derved en realitet.

Broager Sparekasse og Frøs Sparekasse er to solide og veldrevne sparekasser, der fusionerer og bliver til en endnu stærkere sparekasse. En sparekasse bygget på de værdier du allerede kender os for; vi er lokale, ordentlige, har stærke kompetencer og er et godt sted at være. Vores nye navn er Sydjysk Sparekasse.

Det nye navn signalerer, at vi er en lokal forankret sparekasse. Samtidig signalerer det, at vi dækker bredt lokalt og regionalt, og at vi bliver en større sparekasse.

Vi er fortsat din lokale sparekasse

Sydjysk Sparekasse har tilsammen mere end 300 års erfaring og har dybe rødder i Syd- og Sønderjylland. Sydjysk Sparekasse vil fortsat være en nærværende garantsparekasse med lokale afdelinger i Syd- og Sønderjylland. Vi vil også i fremtiden tilbyde dig kompetent rådgivning og hurtige svar fra vores engagerede medarbejdere. Dybest set får du din velkendte, lokale sparekasse – bare med flere kræfter. 

Hvad kommer der til at ske?

Fusionen skal først vedtages af repræsentantskaberne i Broager Sparekasse den 21. september og i Frøs Sparekasse den 28. september. Siger de begge ja, er vi fusioneret kort efter og hedder Sydjysk Sparekasse. 

Ind til videre skal du gøre som altid. Du kan bruge net- og mobilbank og kontakte den rådgiver eller afdeling, som du plejer. 

 

Spørgsmål & Svar

Hvilke ændringer vil jeg opleve?
De fleste kunder vil opleve få forandringer. Vores navn ændres til Sydjysk Sparekasse. Vi fastholder det bedste fra begge sparekasser. Det betyder, at sparekassen fortsat vil være et godt sted at være.
Får jeg ny rådgiver?
Som udgangspunkt beholder du den rådgiver, du har i dag.
Får jeg nye kort?
For nu skal du blot bruge det/de kort, du har i dag. Hvis du skal have nye kort, får du besked.
Hvordan kommer net- og mobilbanken til at fungere?

På samme måde som du kender i dag.  Vi benytter allerede samme net- og mobilbank, så du vil opleve ganske få ændringer.

Kan jeg fortsat benytte MoblePay og ApplePay?
Ja, du kan fortsat både benytte Mobile-, Apple-, Google-, Garmin- og FitBit Pay, som du plejer.
Kan jeg fortsat benytte hæveautomaterne?
Ja, du kan fortsat benytte KONTANTEN-automater over hele landet. 
Hvad sker der med mine garantbeviser?

Garantkapitalen i Broager Sparekasse ombyttes krone for krone med garantkapital i Sydjysk Sparekasse. Bestyrelsen indstiller til repræsentantskabet i Broager Sparekasse, at forrentningen fastsættes til 3,25%. Forrentningen vil blive udbetalt til garanterne efter gennemførelse af fusionen. Der henvises til punkt 9 i fusionsplan- og redegørelsen.
Altså hvis du i dag er garant i Frøs Sparekasse eller Broager Sparekasse, vil du efter fusionen være garant i Sydjysk Sparekasse med den samme garantkapital, som du havde før fusionen.

Der henvises til punkt 9 i fusionsplan- og redegørelsen. Altså hvis du i dag er garant i Frøs Sparekasse eller Broager Sparekasse, vil du efter fusionen være garant i Sydjysk Sparekasse med den samme garantkapital, som du har før fusionen.

Møde for garanter

Vi holder et informationsmøde for garanter i Rødding den 24. oktober 2023. Her kan du høre mere om Sydjysk Sparekasse og møde sparekassens ledelse. Vi sender invitationerne ud midt i uge 40 og du finder invitationen i din netbank under arkiv.