Hvordan finansierer du skiftet til fjernvarme?

Fjernvarmen er på vej, og de mange fordele ved at skifte til fjernvarme er indlysende. 

Sammen finder vi den bedste løsning.

Fjernvarmen er på vej, og de mange fordele ved at skifte til fjernvarme er indlysende. Sønderborg Varme, som bringer fjernvarmen til dit område, arbejder med en bred vifte af varmekilder, som affaldsforbrænding, solvarme og biomasse til produktion af varmen. Kombinationen af energikilder sikrer dig som forbruger en konkurrencedygtig pris på varmen uanset årstid og udsving i markedet.

Få råd og vejledning til finansieringen

I Broager Sparekasse giver vi dig råd og vejledning omkring finansieringen af fjernvarmen. Hvad enten du får en autoriseret VVS’er til at ordne det hele for dig, eller hvis du selv udfører en del af arbejdet, laver vi de nødvendige beregninger for dig. Og måske du har planer om andre energiforbedringer, som kan betale sig at få lavet i samme omgang?

Hos os får du mulighed for at finansiere din grønne omstilling til en lav rente med vores ZEROboliglån. Et lån, som kan bruges til at energiforbedre din bolig, herunder også fjernvarme.

Ring til os på 7418 3910, eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, og du får altid svar inden for 24 timer, efter at det nødvendige materiale er indleveret.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Ring til os

Alle dage mellem 10:00 - 17:00

74183910