Hvorfor eje, når man kan

Lease?

Erhvervsleasing

Når det gælder finansiering af biler til erhvervsmæssig brug, er leasing i dag mere reglen end undtagelsen. Men leasing er meget mere end biler - det er en af fremtidens smarte finansieringsformer. Produktionsudstyr, serviceudstyr, div. apparater osv. kan leases, og om få år vil det også være mere normalt at lease som privatperson. 

Fordelene er mange

Måske leaser I allerede i dag via en tredjepart.

Tag gerne os med på råd, hvis I overvejer leasing, for det kan være en fordel at have jeres aftaler samlet ét sted. Vi kender jeres økonomi og forretning, og kan være med til at skræddersy den bedste løsning for jer. 

Leasing kan være vejen til fleksibilitet og vækst. Hvis du leaser i samarbejde med Broager Sparekasse, vil der også være andre plusser:

 • Frigør likviditet
  Med leasing frigøres likviditet frem for at binde den i et lån/køb. Denne likviditet kan f.eks. bruges på mere værdiskabende køb eller ansættelse af mere mandskab.
 • Fuld brugsret
  Du har fuld brugsret til det leasede udstyr og mulighed for udskiftning af udstyr.
 • Intet momsudlæg
  Din virksomhed har intet momsudlæg af anskaffelsessummen, da vi afregner leverandøren inkl. moms. Du betaler kun moms af dine leasingydelser, som også er fuld fradragsberettiget i jeres momsregnskab.
 • Skattefradrag
  Hele leasingydelsen kan trækkes fra i skat, da det er en driftsomkostning.
 • Få omkostninger
  Der er ingen omkostninger til tinglysnings – eller stempelafgifter og kun en lille udgift til et dokumentoprettelsesgebyr.
 • Fleksibilitet
  Leasing er en fleksibel finansieringsform og med en fast, månedlig ydelse, der tilpasses din virksomhed, får du større sikkerhed i budgettet i mange år frem.
 • Frihed
  Du bestemmer selv hvilket mærke og udstyr, du vil lease. Pengeinstituttet er uafhængige af leverandører. Ønsker du at lease en varebil, har du også adgang til flådepriser fra bilimportører.

Kontakt os

Vil du høre mere om leasing, er du altid velkommen til at kontakte vores erhvervsrådgivere, som kan hjælpe dig videre. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig inden for 48 timer.

Opendo

Vi er som Opendo partner en del af et nytænkende sektorsamarbejde, hvor vi sammen med mange andre danske pengeinstitutter, har stiftet et sektorselskab der har til opgave at sikre, at banken kan tilbyde leasing til deres kunder, på de bedst tænkelige vilkår som er tilpasset kundens behov.

Opendo har 15 pengeinstitutter og ét forsikringsselskab i deres ejerkreds og til sammen repræsenterer de over 2500 rådgivere. 

Det giver os en helt unik mulighed for at kunne udvikle og tilpasse os markedet i forhold til netop de løsninger vores kunder efterspørger. Med nytænkning og innovativ produktudvikling, ønsker vi at give vores kunder et unikt produktudvalg. 

 
opendo

Værd at vide

Fakta om leasing

Finansiel leasing:

En leasingaftale, hvor leasingtager har hele ansvaret for den leasede genstand, f.eks. med hensyn til service og vedligeholdelse samt restværdi.

Forlængelse:

Efter udløb af oprindelig leasingperiode, kan aftalen forlænges. Prisen på dette afhænger af, hvilken restværdi der er indbygget, og i hvor lang en periode aftalen skal forlænges.

Leasingafgift:

Den betaling, der skal foretages hver måned, kvartalt eller årligt for brugen af det udstyr, der er omfattet af leasingaftalen. Leasingafgiften betales forud.

Operationelleasing:

Her er det leasingselskabet, der påtager sig risiko for restværdi. Service og vedligeholdelse er ofte indeholdt i den månedlige leasingafgift.

Rammeaftale:

Et tilsagn om leasingfinansiering på en bestemt størrelse, der giver leasingtager mulighed for at foretage løbende indkøb.

Restværdi:

Den værdi, det leasede udstyr forventes at have ved udløb. Restværdien skal altid sættes til en realistisk handelsværdi.

Sale-leaseback:

Leasingselskabet køber udstyr af bruger, og leaser det tilbage til bruger igen.