Indlån og investering af

Virksomhedslikviditet

Vi hjælper dig gerne med at anbringe din frie virksomhedslikviditet som indlån eller investering.

Indlån

Hvis du kan undvære din frie likviditet i en periode, kan en placering af dit indlån på et aftaleindlån give dig øgede renteindtægter. 

Det er ofte en fordel at kombinere indlån med investeringer. 

Investeringsrådgivning

Inden du begynder at investere, anbefaler vi, at du søger rådgivning i vores formuecenter, så du sammen med dem kan fastlægge din investeringsprofil. Det vigtigt for os, at vi har haft en investeringssamtale, så vi sammen har afstemt forventningerne. Vi lægger meget vægt på at du, som kunde, har en investering, der er til at forstå, og som passer bedst til dig.

I vores investeringsrådgivning tager vi blandt andet hensyn til din investeringshorisont, dine afkastkrav og din holdning til risiko. På den måde sikrer vi, at du får det bedst mulige grundlag for at træffe dine investeringsbeslutninger.

Vi tilbyder dig en investeringsrådgivning, der dækker dine behov. Samtidig giver vi dig flere muligheder for værdipapirhandel. Du kan gennemføre handler enten ved henvendelse i Erhvervscentret eller via netbanken.

Hvis din virksomhed investerer, skal den have en LEI-kode. Læs her, hvordan du får en LEI-kode til din virksomhed.

Skattemæssige forhold

Der er skattemæssige forhold, der skal tages højde for, når man investerer. Det vil vi gerne have en snak med dig om, så du ikke laver en investering, der har en negativ effekt på skatten.