Ejerskifte seminar

Bliv klogere på, hvordan du overdrager din virksomhed

Bliv klogere på, hvordan du overdrager din virksomhed

Står du overfor at skulle sælge eller overdrage din virksomhed inden for de næste 5 år? Så giver vi dig muligheden for at deltage i vores morgenmøde, hvor du i løbet af halvanden time får starthjælp til overvejelserne og processen fremad. 

At skulle overdrage eller sælge en virksomhed er en længerevarende proces, og bør planlægges i god tid. Skal du sælge virksomheden er der mange forberedelser, inden du kan sætte virksomheden til salg. Skal du overdrage virksomheden til et familiemedlem eller en ansat er det ligeledes vigtigt at få planlagt overdragelsen, så virksomheden kan overdrages og værdierne er synlige.  

I et lille forum gennemgår vi sammen med Mogens Bjerre fra Nyco de vigtige ting i forhold til, hvilke tanker du skal gøre dig inden du går i gang med at sætte virksomheden til salg eller overdrager den. På den måde får du et klart indblik i de mange faser af processen.

Har du spørgsmål til mødet, er du velkommen til at kontakte Morten Drasbek, som gerne hjælper dig med dine spørgsmål omkring ejerskifte og eventuel deltagelse i vores møde. Morten kan kontaktes på mdr@broagersparekasse.dk eller tlf. 7418 3845.

Tilmelding foregår ved at udfylde nedenstående formular.
Så kontakter vi dig efterfølgende med besked om ledige pladser.

 

Tilmelding til ejerskifteseminar

Onsdag d. 18. september kl. 08:00 - 09:30

I Broager Sparekasse, Kastanie Allé 8, Sønderborg