Nye muligheder

Når du fylder 18 år

Stå på egne ben

I Danmark bliver du myndig, når du fylder 18 år. Du kan stemme til valg og må selv bestemme i dit liv. Og det betyder faktisk også noget i forhold til dit pengeinstitut.

Uanset om du bor hjemme hos dine forældre eller ej, har du sikkert mange ønsker og drømme, som du gerne vil have opfyldt – og ikke mindst: have råd til at få opfyldt. Når du er fyldt 18 år, er du for alvor på vej til at skulle "stå på egne ben". Og her har mor og far sikkert mange gode råd til dig, men vi er også med dig hele vejen. Nemkonto, SKAT og alle de andre ting, man ikke tænker på, kan vores rådgivere være med til at sætte op.

Broager Sparekasse står altid klar til at hjælpe med rådgivning og assistance i forhold til det økonomiske voksenliv, og giver hermed dig en gratis budgetlægning.

Vi tilbyder mange gode muligheder og fordele til dig som ung. Du kan igennem os få gratis Visa kort og gratis Mastercard Debit Silver. Begge kort giver dig ekstra mange muligheder for at kunne betale herhjemme såvel som på nettet og i udlandet.

Økonomisk hensyn

Vi ved godt, at du som studerende har mange ønsker og drømme. Og vi hjælper gerne med at realisere dine drømme. Igennem os kan du få lagt en plan for din økonomiske fremtid, og dermed sikre, at du får økonomien til de ting, du gerne vil opnå.

Som studerende er det ikke altid at drømmene og økonomien hænger sammen. Derfor har vi fjernet gebyrer og stiftelsesomkostninger på lån og kreditter til vores U28 kunder. Så hvis du har brug for lån tilbyder vi dig dem meget fordelagtigt.

Læs mere om

Fordele

Betalingskort

Der er flere forskellige fordele ved at have mere end ét betalingskort. Det kan fx. være en god idé, når du er ude at rejse. Sammen med din rådgiver finder du det rigtige valg for dig.

Gode råd

Budgetkonto

Det er en rigtig god idé at have en budgetkonto, når du begynder at få faste månedlige udgifter. 

Dit første lån

Lån

Undgå de dyre kviklån, og tag i stedet en snak med din rådgiver, hvis du mangler penge til anskaffelser eller mens du studerer.

Kontakt os

Ring og få råd og vejledning

74 18 38 38

Find privatkunderådgiver