Stå på egne ben

Når du flytter hjemmefra

På egne ben

Når du er klar til at stå på egne ben og flytter hjemmefra får du en masse nye udgifter – til husleje, lys, varme, vand, forsikringer,  tøjvask, mad og meget andet.

Hænger budgettet sammen?

Vil du være sikker på, at du også kan få noget at spise sidst på måneden, er det en god idé at lægge et budget.

Skriv alle dine faste udgifter op, læg dem sammen, og se så, hvordan du er stillet. Og tænk også over, hvordan det vil se ud, hvis for eksempel din cykel bliver stjålet. Broager Sparekasses rådgivere vil altid være behjælpelige med at lægge budgetter og planer for din fremtid. Du kan som U28 kunde få gratis VISA Dankort og Mastercard Silver. 

Du kan også overveje, om du vil have et fritidsjob, hvis du er på SU. Selvom din SU stiger, når du flytter hjemmefra, er det ikke sikkert, at den rækker til hele måneden.

Har du brug for et lån?

Det er altid bedst og billigst at spare mest muligt op, inden man flytter hjemmefra. Men har du brug for at låne til f.eks. indskud eller en seng, så se dig godt for og tal gerne med os, inden du lader dig friste af dyre kviklån. At være UNG i Broager Sparekasse betyder, at vi kan tilbyde dig lån uden gebyrer og stiftelses omkostninger, samt fordelagtige renter på dine lån.

Vi hjælper dig gerne med ideer til budgettet og en snak om lån, hvis du kommer ind til en snak med os.

Lasse Sten Knudsen, Finanstrainee Broager Sparekasse

Hør mere om U28

Kontakt Lasse eller en af vores andre rådgivere og hør mere om fordelene ved U28

74 18 38 38

Kontakt Lasse på mail