Broager Sparekasse Formuecenter

Investeringsprodukter

Vi arbejder sammen med forskellige samarbejdspartnere i forhold til investering. Det er bl.a. BankInvest, Sparinvest og SEBinvest.

I Broager Sparekasse kan du handle værdipapirer i både Netbanken og på din Mobilbank - smart og altid lige ved hånden.

Danske værdipapirer

Hvis du ønsker at handle værdipapirer, er der flere beslutninger du skal tage, inden der kan handles. Der skal besluttes, hvilken handelstype du vil bruge:

  • Gennemsnitshandel
  • Strakshandel
  • Børshandel

En gennemsnitshandel er en handelstype, hvor man bliver afregnet til kurser, som er fastsat i forhold til gennemsnitskursen kl. 15.30.

Ved en strakshandel stiller Broager Sparekasse kurser, og dem kan du handle til fra Københavns Fondsbørs åbningstid frem til kl. 22.00. Fordelen ved at handle på strakskurser er, at du kender prisen med det samme, så du derved ikke løber nogen risiko.

Ved børshandel handler du direkte på Københavns Fondsbørs. Fordelen ved en børshandel er, at du kan lægge en ordre ud på Københavns Fondsbørs med din egen limit. Risikoen er, at du ikke får gennemført handlen, hvis der ikke er en modpart til din pris på fondsbørsen.

Alle handelstyper kan handles både i afdelingerne, i Netbank og Mobilbank.


Udenlandsk værdipapir

Hvis du ønsker at handle udlandske værdipapir, kan det ske på to måder:

  • Strakshandel
  • Ordrehandel

Ved en strakshandel stiller Broager Sparekasse kurser på udvalgte papir. Dem kan du handle til i den udenlandske børs' åbningstid, både ude i afdelingerne, i Netbank og Mobilbank. Fordelen ved at handle på strakskurser er, at du kender prisen med det samme, så du derved ikke løber nogen risiko.


Ved en ordrehandel lægger du en ordre ind, som vi effektuerer ved førstkommende lejlighed, løbende over dagen.

Kontakt Formuecentret

Vi tilbyder personlig rådgivning til dig som investeringskunde. Vi hjælper også gerne med markedsvurderinger og gennemførsel af handler.

Vil du høre mere? Så kontakt os via formularen herunder. Du kan også kontakte en af rådgiverne fra vores Formuecenter direkte - find deres kontaktoplysninger nederst på siden.

Leif Thomassen, Broager Sparekasse

Leif Thomassen

Formuecenterdirektør

T 7418 3844

Jannik Petersen, Broager Sparekasse

Jannik Petersen

Investeringsrådgiver

T 7418 3805

Daniel Eggert

Daniel Eggert

Pensionschef

T 7418 3829