Køb af drømmeboligen starter her 

Boligkøb

Vil I købe hus eller lejlighed? 

At købe hus eller lejlighed er en af de helt store – og dyre – beslutninger. Første overvejelse er typisk: Hvor meget har vi råd til at sætte os for? Og dernæst: Hvad skal vi sikre os, og hvordan gør vi?

 

Et rigtig godt sted at starte er at booke et møde med en bankrådgiver, som kan svare på dine spørgsmål og få lavet et Boligkøberbevis, som vil hjælpe dig, når du skal ud og kigge på bolig. 

 

Et Boligkøberbevis viser dig, hvor meget din fremtidig bolig må koste, hvis du skal have et fornuftigt rådighedsbeløb i det daglige. Det er også din garanti for finansiering af boligen inden for prisrammen.

 


 

 

Boligkøberbevis

Når du kigger på bolig

Når du køber bolig, er det en god idé på forhånd at tale med os og få klarhed over, hvad den nye bolig må koste i forhold til familiens samlede budget. Det er vigtigt at sikre sig, at familiens økonomi også hænger sammen efter købet. Det giver dig handlekraft så du kan slå til hurtigt og trygt når du finder drømmeboligen.

Med et boligkøberbevis er du "klædt godt på" til at gå på boligjagt, og du kan realisere boligdrømmen på et sikkert grundlag.

På baggrund af dine ønsker og din økonomiske situation kan du få et boligkøberbevis, der giver overblik over:

 

· Den kontantpris, du kan købe til

· 1. års beregnede brutto og netto ejerudgifter

· Forventede anvendelsesudgifter til ejerboligen

· Du er forhåndsgodkendt til lån i Totalkredit

· Du er forhåndsgodkendt til efterfinansiering hos os

Før du handler

Inden du skriver under på noget, er det en god idé at kigge huset efter i krogene, så du ikke får ubehagelige overraskelser senere.

 

Når du har handlet

Vi rådgiver dig, så du får mest mulig økonomisk frihed til at leve livet, som du helst vil. Vi hjælper dig med at finde økonomisk balance mellem udgifterne til den bolig, du har købt, og de andre ting i livet, du også vil have råd til.

 


Fast eller variabel rente?

Vælg det rigtige lån

I Broager Sparekasse tilbyder vi realkreditlån gennem Totalkredit, som er vores samarbejdspartner på dette område. Fordelen ved realkreditlån gennem sparekassen er, at det er den samme rådgiver som du normalt taler med, der også rådgiver dig om valg af kreditforeningslån. Du får altså rådgivning af en person, der kender din økonomi, så det bliver den rigtige løsning for dig.

 

Hvilket lån skal jeg vælge?

Vi vil oftest anbefale lån med en fast rente, hvilket giver trygge rammer, når du kender de fremtidige ydelser og ikke skal tænke på, om renten nu stiger og ændrer jeres økonomi. Dog kan valget også være et variabelt forrentet lån, når du har så meget luft i økonomien, at du kan klare eventuelle rentestigninger og gerne lever med, at du ikke kender de fremtidige ydelser på lånet.

 

Et fastforrentet lån beskytter i højere grad boligens friværdi. Her har man mulighed for at omlægge lånet, når renten stiger eller falder – og dermed tilpasse gælden til et eventuelt boligprisfald. Denne mulighed har man ikke med et rentetilpasningslån.

 

Lad os gennemgå muligheder for lånetyper med dig – så du kan vælge det lån som passer bedst ind i den nuværende og fremtidige økonomi.

 

 


 

Lokalkendskab

Lokal og nærværende rådgivning

Dine lokale boligrådgivere kender alt til det lokale boligmarked, og de kan frem for alt give dig hurtige svar. Alle vigtige beslutninger kan nemlig træffes lokalt. Din sag skal ikke landet rundt til vurdering først.

Bestil et møde med din bankrådgiver

Tag de første skridt mod køb af din drømmebolig

74 18 38 38