For dig med rådgivningsbehov

Bliv rådgiverkunde

Rådgiverkunde

Skal du købe hus? Ny Bil? Ændrer dit arbejdsliv sig eller sker der andre store ændringer i dit liv?

Vores dygtige rådgivere hjælper dig med at skabe tryghed og overblik i din økonomi - uanset, hvor du er i livet. Nærværende og personlig rådgivning med godt lokalt kendskab er omdrejningspunktet for den service, vi yder over for dig. Langt over størstedelen af vores kunder har tilknyttet en rådgiver.

Vi har rådgivere i vores filialer i Sønderborg, Aabenraa og Vojens, og det er i en af de filialer, du vil få tilknyttet en rådgiver. Hvis du bor i Broager og gerne vil afholde kundemøder i vores filial dér, kommer vores rådgiver også gerne dertil.

Udover den personlige rådgivning har du en række fordele, der sikrer dig nem adgang til din daglige økonomi:

  • Adgang til Netbank døgnet rundt, hvor du bl.a. kan lave kontooverførsler, betale regninger, se konto- og forbrugsoverblik, oprette budget og handle værdipapirer.
  • Adgang til Mobilbank døgnet rundt, hvor du nemt og hurtigt kan lave kontooverførsler, betale regninger, se kontooversigt og -bevægelser, bruge valutaberegner, spærre kort og se dine depoter.
  • Mulighed for at bestille kontanter, mønter eller valuta samt spærre kort og gøre kortindsigelser via vores hjemmeside.
  • Betalingskort, der passer til dit behov.
  • Digitale løsninger som Apple Pay, Garmin Pay, Google Pay og Fitbit Pay, som er nemme og sikre måder at betale i butikker og på nettet med din smartphone eller dit smartwatch.
  • ... Og andre digitale løsninger. Bare spørg din nye rådgiver.

Har du et engagement over 150.000 kr. om året, så hører du typisk under denne kategori.

Bliv rådgivningskunde

Udfyld formularen herunder, så er du godt på vej til at blive kunde i Broager Sparekasse.