Bliv kunde

Overvejer du at blive kunde i Broager Sparekasse? Så tag kontakt til os, og vi finder den rette rådgiver, som passer til dig og din situation. Vi har dygtige rådgivere, der er klar til at hjælpe dig i både Broager, Aabenraa, Sønderborg og Vojens.

Det lokale alternativ
Broager Sparekasse er det sunde, lokale alternativ med rødder helt tilbage til 1845. Vi er til for dig, og behandler dine penge, som var det vores egne – med omtanke og fokus på, at du får det bedste ud af dem.

Vores rådgivere hjælper dig, hvad enten det er gode eller mindre gode tider. Vi har øje for dig og din situation - hos os er du ikke blot en stak tal i et budgetskema. Vores rådgivere er under løbende uddannelse og kender til de seneste regler og muligheder inden for privatøkonomi. Samtidig har vi specialrådgivere i pension, investering og erhverv, så du altid får den kompetente rådgivning, du har brug for som kunde hos os.

Det er nemt at skifte til Broager Sparekasse
Mange holder sig tilbage i forhold til at skifte pengeinstitut, fordi de synes, at det er besværligt.

I Broager Sparekasse har vi optimeret processen omkring det at skifte pengeinstitut, så det bliver så hurtigt og nemt som muligt for dig.

Kontakt os
Du er meget velkommen til at kigge forbi en af vores filialer. 

Du kan også kontakte os via formularen til højre, eller ring til os på 74 18 38 38, så finder vi en rådgiver i din nærmeste filial, der gerne hjælper dig.

Tjekliste 
Se vores Tjekliste, hvor du kan se, hvilke dokumenter vi skal have fra dig, hvis du vil være kunde.

Underskriftsrum
Inden du bliver kunde og har adgang til Netbank, skal diverse dokumenter fra Broager Sparekasse underskrives via vores "Underskriftsrum", hvor du logger ind med NemID.

 

Bliv kunde

Udfyld formularen herunder, så er du godt på vej til at blive kunde i Broager Sparekasse.