Ny  kollega og klar...

Broager Sparekasse i Vojens

Broager Sparekasse i Vojens

Den 1. maj 2018 kommer Broager Sparekasse til Vojens. 
Sparekassen har ansat den erfarne og lokalt kendte Per E. Petersen, som skal være drivkraften bag sparekassens tilstedeværelse i Vojens.

Per E. Petersen kommer til at have sin base i en skyboks i SE Arena, og her vil det være muligt for kunder at komme til møder. Med en baggrund som erhvervsrådgiver kan Per E. Petersen både håndtere erhvervskunder og privatkunder i Vojens-området. 

Netværk og lokalt engagement
Per har et stort netværk bl.a. via sit store engagement i SønderjyskE og ishockey erhvervsklub, hvor han har været formand i 10 år. Desuden har han mange års erfaring i branchen og har arbejdet som filialdirektør i netop Vojens.

Broager Sparekasses store opbakning til SønderjyskE og Per E. Petersens flid i klubben danner fælles fodslag og har bl.a. banet vejen for etablering af den nye konstellation. 

Nye muligheder
”Med Per som vores mand i marken i Vojens og opland ser vi nye spændende muligheder. Vojens ligger i naturlig forlængelse af sparekassens nuværende geografiske område, og vi håber, at denne forretningsmodel også vil falde i god jord hos borgerne i Vojens” lyder det fra direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen.

”Vores mål er, at borgerne i Vojens kommer til at se Broager Sparekasse som et lokalt og nærværende pengeinstitut. Vores indstilling er, at hvis Vojens vil os, så vil vi også Vojens. På sigt kan det betyde endnu mere engagement i Vojens og lokalområdet” fortæller Lars Christensen.

Det lidt utraditionelle setup betyder, at der ikke er faste ”åbningstider”. Man laver blot sine aftaler med Per E. Petersen når det passer ind i kalenderen.

Broager Sparekasse
Broager Sparekasse har i dag filialer i Broager, Sønderborg og Aabenraa – og nu Vojens.

Med værdiordene ”vindermentalitet” og ”ordentlighed” som omdrejningspunkt, drives der bankforretning med fokus på lokalområdet, som nu også tæller Vojens.

For yderligere oplysninger kontakt:

Lars Christensen på mobil: 24 47 17 81 eller på mail: lbc@broagersparekasse.dk

Per E. Petersen på mobil: 29 12 30 95 eller på mail: pep@broagersparekasse.dk